Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα γρίφος της 35χρονης


Άλλο ένα στοιχεία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, και είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης Έφης που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ένα ιδιόχειρο σημείωμα «γρίφο» κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από το σπίτι της 35χρονης η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Το σημείωμα μάλλον αναφέρεται στον 40χρονο, ο οποίος φαίνεται πως το «μήλο της έριδος», με αποτέλεσμα η Ιωάννα να δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι αν και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η κοπέλα δεν είχε καμία σχέση μαζί του, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Συγκεκριμένα στην εξέταση του 40χρονου άνδρα, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης.

Τι αναφέρει το σημείωμα:

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται στο ημερολόγιο της 35χρονης κατηγορούμενης, σύμφωνα με το MEGA.

Προσθέτει πως: «θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα, με θεωρεί δεδομένη, θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή» καταλήγοντας ότι: «θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;».

Όπως αναφέρει ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, από την εξέταση του 40χρονου άνδρα προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της «εμμονής» της 35χρονης, με τον ίδιο να αδιαφορεί για την 34χρονη.

Πηγή: Ereportaz.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένα άλλο ακόμη μεγάλο λάθος της είναι ότι έγραφε προσωπικό ημερολόγιο και σημειώσεις σε χαρτιά και τετράδια. Που πας ρε Καραμήτρο; Εγώ τα γράφω στην εφαρμογή Diarium που προστατεύεται και κρυπτογραφείται με κωδικό. Αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα, ποτέ μη δώσετε τη δυνατότητα και τη χαρά στους βέβηλους να διαβάσουν τα εσώψυχά σας! Τι θα γίνει δηλαδή αν πέσει το ημερολόγιό σας σε λάθος χέρια; Αν όμως τα έγραφε κρυπτογραφημένα στο PC της και γνώριζε μόνο αυτήν τον κωδικό, τότε κανείς δε θα μπορούσε να τα διαβάσει κι αν την ρωτούσαν θα έλεγε απλά ότι δε θυμάται τον κωδικό εδώ και καιρό. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι, δικαιούται να ξεχάσει κάτι. Άσε που από νομικής πλευράς έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς να δώσεις προσωπικούς κωδικούς, αυτό ισχύει νομικά ακόμη και στην Αμερική. Επίσης ήταν ανόητο που σέρφαρε online και έψαχνε σχετικά πράγματα χωρίς προστασία! Αν η αστυνομία κάνοντας ανάκτηση ακόμη και τα διαγραμμένα cookies διαπιστώσει ότι αναζητούσες από πριν τα σύνεργα του εγκλήματος, τότε την έβαψες. Το TOR Browser είναι βασικό και απαραίτητο εργαλείο για την ανωνυμία μας και δεν αφήνει κανένα ίχνος από τις αναζητήσεις μας. Έπρεπε να είχε εγκαταστήσει το Tor browser στον υπολογιστή της από χθες κιόλας. Το τέλειο έγκλημα υπάρχει, αρκεί να μη κάνεις μια λίστα από τραγικά λάθη όπως αυτή η χαζή. Κράτησε τα αντικείμενα της επίθεσης και την τηλεκάρτα στο σπίτι, άφησε σε ελεύθερη πρόσβαση τις σημειώσεις της. Έλεος δηλαδή! Ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Ο σεναριογράφος Τέρι Χέις έλεγε, Κανείς δεν έχει συλληφθεί για φόνο, έχουν συλληφθεί μόνο όσοι δεν σχεδίασαν τον φόνο σωστά. Κι αντί να καλέσει από καρτοτηλέφωνο θα μπορούσε να αγοράσει πακιστανικό αριθμό και ένα smart κινητό μιας χρήσης. Θα εγκαθιστούσε εκεί πρόγραμμα αλλοίωσης της φωνής της, και στο τέλος θα πετούσε την κάρτα sim και το κινητό στα σκουπίδια. Αν κρατήσεις την συσκευή και βάλεις άλλη sim στο μέλλον, την έβαψες! Διότι το IMEI της συσκευής αποτελεί το αποτύπωμα που θα ενώσει τα ίχνη των δύο ξεχωριστών καρτών sim. Και φυσικά για να γλιτώσει τον εντοπισμό μέσω του τριγωνισμού των κεραιών, έπρεπε να κάνει τα τηλέφωνά της από τοποθεσίες μακριά από το σπίτι ή την εργασία της.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ