Η «παρουσιάστρια» Κουσκούση ζητά συγγνώμη από Χαρδαλιά «γιατί θέλει το έλεος του Θεού»

Συγγνώμη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε το βράδυ της Κυριακής η «παρουσιάστρια» Ιωάννα Κουσκούση για το νερό που του πέταξε και το ποτήρι που έσπασε.

Όπως εξήγησε «δεν το λέω (σ.σ. τη συγγνώμη) για να αποσύρει τη μήνυση αλλά θέλω το έλεος του Θεού» είπε η Ιωάννα Κουσκούση η οποία ήταν καλεσμένη στην ποδοσφαιρική εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Ραπτόπουλου.

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον πανάγιο Πατέρα μας και στον Ιησού χριστό ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον Χαρδαλία γι’ αυτό που του έκανα, γιατί δεν αξίζει σε κανεναν άνθρωπο ό,τι κι αν έχει κάνει. Γιατί το έλεος του Θεού το θέλω» είπε η «παρουιάστρια» και πρόσθεσε ότι «ήταν αύθορμητη κίνηση δεν ήταν προσχεδιασμένη».

«Δεν το λέω για να αποσύρει τη μήνυση αλλά θέλω το έλεος του Θεού και θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί είμαι καλό παιδί» κατέληξε.

Την Κυριακή είχε δει το φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνει τη στιγμή της επίθεσης της «παρουσιάστριας» στον Νίκο Χαρδαλιά.

«Ήρθα να κάνω αυτό και να σου σπάσω τα μούτρα που καταστρέψατε την Ελλάδα», ακούγεται να φωνάζει η Ιωάννα Κουσκούση ενώ στο βίντεο έχει καταγραφεί και ο ήχος από το ποτήρι που σπάει.

Η Ιωάννα Κουσκούση αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή:
Ereportaz.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ