ΠροαCτιακός Για Όλους: Η δράση για τη μετάδοση του «μικρόβιου» της ποδηλασίας


Τι ειναι ο ΠροαCτιακός;

Μία ποδηλατική “βολτόνηση” (εκ του Προπόνηση/Βόλτα) που ξεκίνησε να γίνεται πριν από περισσότερα από 15 χρόνια και είχε σκοπό να φέρει κόσμο στην ποδηλασία, με μια μίξη στο ίδιο ποδηλατικό γκρουπ από ερασιτέχνες, χομπίστες και αθλητές, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κινηθούν ως “τραίνο”, μαθαίνοντας tips σχετικά με την ποδηλασία δρόμου, οι νεώτεροι και δίνοντας την ευκαιρία να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση, οι παλιότεροι / δυνατότεροι.

Ο ΠροαCτιακός ξεκίνησε από το Forum του Cyclist Friends το 2006, εξού και το C στο όνομα. Μέσα από τον ΠροαCτιακό, πολλοί φίλοι ξεκίνησαν την ποδηλασία δρόμου και συνεχίζουν ακόμα, καθώς ήταν η πρώτη οργανωμένη προπόνηση/βόλτα για ερασιτέχνες του είδους.

“Για όλους” σημαίνει ότι μπορεί να έρθει ο καθένας που θα ήθελε να ποδηλατίσει μέσα σε ένα γκρούπ, με “ανθρώπινες” ταχύτητες, μέσου ρυθμού, να χαρεί την ποδηλασία με κόσμο αλλά οργανωμένα, να νοιώσει πως είναι να ποδηλατείς με κανόνες, με τάξη, με ασφάλεια αλλά και να έχει την ευκαιρία να κάνει τα “παιχνίδια” όταν δοθεί η ευκαιρία.

Συνήθως τέτοιες βόλτες, “κολλάνε” το νέο κόσμο στο ποδήλατο και κάνουν τους παλιότερους ευτυχισμένους!

Το ραντεβού μας είναι στο Καλλιμάρμαρο, αυτή την Κυριακή στις 21 Ιουνίου στις 9:00 το πρωί και η διαδρομή μας θα είναι μέσω της Βουλιαγμένης, Αλίμου, Παραλιακής μέχρι το Λαγονήσι. Στη συνέχεια ο καθένας μπορεί είτε να συνεχίσει την προπόνηση του είτε να επιστρέψει.

Ας δείξουμε σε όλους ότι ” Το ποδήλατο μπορεί να είναι η λύση για την Αθήνα!”


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ