Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα επιθυμεί την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος


Σε νέο προγραμματισμένο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί η Ιωάννα μέσα στην εβδομάδα. Στόχος των γιατρών είναι να μπορέσει η Ιωάννα να πάρει τη ζωή της πίσω και σύμφωνα με τους γιατρούς η Ιωάννα είναι αυτή θα αποφασίσει πότε θα δει το πρόσωπό της.Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί έχουν σπεύσει και έχουν δώσει αίμα ώστε να μπορέσει η κοπέλα να τα καταφέρει σε ένα ακόμα μεγάλο χειρουργείο που πρόκειται να υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ.Απόστολο Λύτρα ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, η Ιωάννα περιμένει να ακούσει την απολογία της δράστιδος και στη συνέχεια επιθυμεί την παραδειγματική της τιμωρία για το κακό που της έκανε.

“Η Ιωάννα περιμένει την απολογία της δράστιδος και στη συνέχεια την παραδειγματική της τιμωρία. Είμαστε στο πλευρό της Ιωάννας για να της δίνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει τα επίπονα χειρουργεία που την περιμένουν .Αύριο αναμένουμε να απολογηθεί η δράστις , να πάρουμε αντίγραφο της δικογραφίας, να δηλώσουμε παράσταση πρός στήριξη της κατηγορίας και στη συνέχεια θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες” λέει στο protothema.gr o κ. Απόστολος Λύτρας.

Την Τρίτη η απολογία της δράστιδος

Από την πλευρά της η δράστις δεν αποδέχεται την πράξη για την οποία κατηγορείται με τον συνήγορό της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου να τονίζει για την υπόθεση: «Πρέπει να βοηθήσει η ίδια τον εαυτό της, πρώτα. Είδα ότι υπάρχει μια άρνηση της αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας. Υπάρχει μια αποστασιοποίηση δική της , μια απομάκρυνση από τα γεγονότα. Ούτε θετική, ούτε αρνητική. Αυτή η άρνηση εξηγείται από ψυχολογικής απόψεως , ενδεχομένως από το σοκ της συλλήψεως. Από τη ξαφνική αλλαγή της καθημερινότητας και της κατάρρευσης της ζωής της. Έχει να κοιμηθεί και να φάει τρία μερόνυχτα. Της ζήτησα να με βοηθήσει για να τη βοηθήσω . Εκείνη πρέπει να απολογηθεί και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες και τα ερωτήματα του ανακριτή.

Η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας θα οδηγήσει σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή της εντολέως μου. Η μέχρι στιγμής θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Η δε τραγική ψυχολογική της κατάσταση, επί του παρόντος, δυσχεραίνει τη νηφάλια ανάλυση των δεδομένων. Ελπίζω οι επόμενες ώρες και ημέρες να επιτρέψουν μια πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα».

Πηγή:
Ereportaz.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ