Κολαστήριο στην Άρτα: Συμμορία κρατούσε φυλακισμένους 18χρονους


Τον τρόμο έζησαν για μία εβδομάδα σε αγροτική περιοχή της Άρτας δύο 18χρονοι τους οποίους κρατούσε φυλακισμένους και βιαιοπραγούσε σε βάρος τους σπείρα Αλβανών εκβιαστών.

Οι δύο νεαροί (ένας Αφγανός και ένας Πακιστανός), οι οποίοι κρατούνταν σε αποθήκη, με σκοπό οι συγγενείς τους να δώσουν χρήματα στα μέλη της σπείρας, για να τους απελευθερώσουν.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 38χρονος Αλβανός, με τις έρευνες να συνεχίζονται για να εντοπιστούν και να συλληφθούν και άλλα μέλη του κυκλώματος. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγής, ληστείας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Οι αστυνομικοί, το απόγευμα της Κυριακής (14/6) εντόπισαν τους δύο 18χρονος σε κατάσταση σοκ σε δύο διαφορετικά σημεία της Άρτας. Οι νεαροί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ένας από αυτούς έφερε τραύμα στο αριστερό χέρι.

Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, λίγο νωρίτερα είχαν καταφέρει να διαφύγουν από την αποθήκη που τους κρατούσαν φυλακισμένους τα μέλη κυκλώματος. Μάλιστα, οι δράστες είχαν πάρει όλα τα χρήματα, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των δύο 18χρονων.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον ιατροδικαστή, προκειμένου να εξετάσει τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ