Επίθεση με βιτριόλι: Τι σημαίνουν οι 61 κάρτες της τράπουλας ΧΑΛ

Επίθεση με βιτριόλι: Απαντήσεις στα χειρόγραφα σημειώματα της 35χρονης αναζητά η Αστυνομία – Τι δείχνουν οι συμβολισμοί της τράπουλας ΧΑΛ;

Τα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης, η οποία προφυλακίστηκε για την επίθεση στην 34χρονη στην Καλλιθέα, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αστυνομικών.

Αν και με την πρώτη ανάγνωση είναι ακαταλαβίστικα και χωρίς ροή σκέψης, ωστόσο φαίνεται ότι αποτελούν σημειώσεις από όσα τις… αποκάλυψαν τα χαρτιά.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που έφερε στο «φως» το CNN Greece, όπως όλα δείχνουν δεν αποτελεί απόκομμα από ένα ημερολόγιο όπου κατέγραφε τις σκέψεις της η 35χρονη, αλλά σημειώσεις μετά από «ρίξιμο χαρτιών».

Όπως θα δείτε στο χειρόγραφο σημείωμα, αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ, η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για την γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ», η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

«Δουλειά να προσέξω, φίδι και θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30. Είναι πιστός θα μου πει. Κάτι ευχάριστο. Έχει φίδι στην δουλειά του. Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει», γράφει στο σημείωμά της.

Αυτό, ωστόσο, που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν η ίδια επισκέπτεται κάποιον που ρίχνει τα χαρτιά ή έχει προμηθευτεί η ίδια αυτή την τράπουλα.

Τι δείχνουν οι συμβολισμοί της τράπουλας ΧΑΛ

Η λέξη ΧΑΛ «πρωταγωνιστεί» στο χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης, γεγονός που δείχνει ότι δεν πρόκειται για απλές ημερολογιακές σημειώσεις, αλλά για εξηγήσεις της γνωστής τράπουλας χαρτομαντείας «ΧΑΛ». Σύμφωνα με πληροφορίες από το magikalogia.blogspot.com, οι συμβολισμοί από τις 61 κάρτες της τράπουλας ΧΑΛ, που φέρεται να είχε η 35χρονη, είναι συγκεκριμένοι.

Όπως αναφέρεται και στο διαδίκτυο «η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π.

Η τράπουλα του Hal απαντά με σαφήνεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση και φανερώνει με γοητευτικό τρόπο τα μυστικά του μέλλοντος».

Τα σύμβολα στη ΧΑΛ:

1. Μεγάλος μελαχρινός

Συμβολίζει έναν άντρα σκουρόχρωμο (καστανό ή μελαχρινό) άνω των 40 ετών.

2. Μικρός μελαχρινός

Συμβολίζει έναν άντρα σκουρόχρωμο (καστανό ή μελαχρινό) κάτω των 40 ετών.

3. Μεγάλη μελαχρινή

Συμβολίζει μια γυναίκα σκουρόχρωμη (καστανή ή μελαχρινή) άνω των 40 ετών.

4. Μικρή μελαχρινή

Συμβολίζει μια γυναίκα σκουρόχρωμη (καστανή ή μελαχρινή) κάτω των 40 ετών.

5. Μεγάλος ξανθός

Συμβολίζει έναν άντρα ανοιχτόχρωμο άνω των 40 ετών.

6. Μικρός ξανθός

Συμβολίζει έναν άντρα ανοιχτόχρωμο κάτω των 40 ετών.

7. Μεγάλη ξανθιά

Συμβολίζει μια ανοιχτόχρωμη γυναίκα άνω των 40 ετών.

8. Μικρή ξανθιά

Συμβολίζει μια ανοιχτόχρωμη γυναίκα κάτω των 40 ετών.

9. Ζυγός: ζητήματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη, νομικά ζητήματα (ειδικά αν πέσει μαζί με την Πόρτα). Συμβολίζει επίσης τις διαπροσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες, το γάμο, σύζυγο και συνεργάτες.

10. Ξίφη: υπόθεση με θετικά αποτελέσματα, επιτυχία σε μια υπόθεση μετά από αγώνα, μάχη και δικαίωση. Με αρνητικά χαρτιά σημαίνει αποτυχία, η δικαίωση δεν έρχεται.

11. Διαβήτης Ξ: το χαρτί αυτό σχετίζεται με την εργασία και δείχνει ότι τα επαγγελματικά μας θα πάνε καλά. Καλός τεχνίτης, θετική έκβαση, πρόσληψη, επιτυχία στην εργασία και οικονομικές απολαβές από αυτήν. Επίσης δείχνει ένα ανοιχτόχρωμο άτομο μέσα απ’ τη δουλειά μας.

12. Διαβήτης Μ: το χαρτί αυτό σχετίζεται με την εργασία και δείχνει ότι τα επαγγελματικά μας δεν θα πάνε καλά. Κακός τεχνίτης, αποτυχημένος επαγγελματίας, ανεργία, απόλυση, χρεωκοπία, δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης δείχνει ένα σκουρόχρωμο άτομο μέσα απ’ τη δουλειά μας.

13. Σκάλα ξύλινη: μαζί με θετικά χαρτιά σημαίνει σίγουρη άνοδο και επιτυχία, ενώ με αρνητικά αποτυχία και κάθοδο.

14. Σκάλα μαρμάρινη: επιτυχία και άνοδος με αργά και σταθερά βήματα, επιτυχία μετά από δυσκολίες. Με αρνητικά χαρτιά σημαίνει αποτυχία και κάθοδο σταδιακά.

15. Νεκροκεφαλή: περασμένος θάνατος, ορφάνια, θλίψη και οδύνη παρελθοντική.

16. Φέρετρο: μεγάλη θλίψη, ένα τέλος, θάνατος.

17. Ήλιος: δόξα, άνοδος, επιτυχία.

18. Χρήμα: το χαρτί αυτό συμβολίζει τα οικονομικά μας, χρήματα που δίνουμε ή παίρνουμε αναλόγως τα διπλανά χαρτιά.

19. Αρχή: έναρξη καλού γεγονότος, η αρχή μιας υπόθεσης. Επίσης σημαίνει μυστικά που αποκαλύπτονται.

Μαζί με τον Κρίνο= νέος έρωτας

20. Τέλος: το τέλος και το κλείσιμο μιας υπόθεσης, κρυμμένα μυστικά.

21. Κόκκινη καρδιά: ερωτευμένο άτομο, τα βέλη του έρωτα, αγάπη.

22. Μαύρη καρδιά: καρδιά γεμάτη πίκρα και δάκρυα, τα βέλη της ζήλειας, άτομο με βάσανα, στεναχώρια και λύπη, ένα γεγονός που φέρνει δάκρυα, ερωτική απογοήτευση.

23. Έγκυος: εγκυμοσύνη, γονιμότητα, παιδί, βρέφος. Μια κατάσταση ή συναισθήματα που αναπτύσσονται, ανάπτυξη και φροντίδα.

24. Ζευγάρι: ερωτευμένο ζευγάρι, παράνομο ζευγάρι, ερωτική συνάντηση, ραντεβού, ευχάριστη έξοδος με αγαπημένο. Μαζί με τα Στέφανα σημαίνει γάμος.

25. Γράμμα: είδηση, γράμμα, τηλέφωνο, μήνυμα, επικοινωνία.

Μαζί με Κουκουβάγια= άσχημη είδηση.

Μαζί με Καράβι ή Αεροπλάνο= νέα από μακριά ή απ’ το εξωτερικό

26. Τραπέζι τρίγωνο: τραπέζι όπου λύνονται και θίγονται σοβαρά θέματα, δυσάρεστο τραπέζι, σοβαρή συζήτηση, μια στεναχώρια ή μια δυσκολία που θα συζητηθεί, δυσάρεστα λόγια.

27. Τραπέζι στρογγυλό: ευχάριστο τραπέζι, έξοδος για διασκέδαση, θετικές ή ανάλαφρες συζητήσεις, ευχάριστα λόγια.

28. Σκύλος: πιστός φίλος, καλή και αξιόλογη φιλία, ερωτική πίστη.

Μαζί με ανάποδο Κερί= μια φιλία κλονίζεται.

29. Χέρι: χείρα βοήθειας, στήριξη. Με άσχημα χαρτιά η βοήθεια που περιμένουμε δεν έρχεται, απογοήτευση.

30. Κερί: φως, τύχη, καλό μέλλον, χαρά, ευτυχία, αγάπη, επιτυχία. Μια κατάσταση φωτίζεται. Ανάποδα: δοκιμασίες, ατυχία, δύσκολο μέλλον, σκοτάδι, αποτυχία. Μια κατάσταση παραμένει στο σκοτάδι.

31. Λύρα: καλλιτεχνικές ικανότητες, διασκέδαση, μουσική έξοδος.

32. Σάλπιγγα: σημαντικά νέα, επιτυχία, ανακοίνωση σημαντικού γεγονότος, η αρχή ή το τέλος μιας υπόθεσης.

33. Κορώνα: σύμβολο εξουσίας και δόξας, απόκτηση προνομίων, επιτυχία στις προσπάθειές μας. Συμβολίζει «κορωνάτα» πρόσωπα –στρατιωτικούς, πολιτικούς, γιατρούς ή το αφεντικό μας στη δουλειά.

34. Κρόνος: ατυχίες, αναποδιές, ασθένεια, γέροντες.

35. Εκκλησία: τόπος ιερής συνάθροισης, εκκλησία, προστασία από εχθρικές ενέργειες. Μαζί με φέρετρο/νεκροκεφαλή δείχνει νεκροταφείο, μαζί με την Έγκυο δείχνει βάφτιση, μαζί με τα όρθια Στέφανα δηλώνει γάμο.

36. Πυραμίδα: καταφύγιο, ηρεμία, γαλήνη, διακοπές, τόπος ανάπαυσης, το σπίτι σου, η οικογένειά σου.

37. Αστραπή: κάτι ξαφνικό, ένα αναπάντεχο γεγονός. Μαζί με την κόκκινη καρδιά δείχνει κεραυνοβόλο έρωτα.

38. Φίδι: εχθρός, ύπουλο άτομο, εχθρικές ενέργειες, αντίζηλος, ανταγωνιστής.

39. Κακό αυτί: άσχημη είδηση, μετάδοση κουτσομπολιών, άνθρωπος περίεργος και κακεντρεχής. Μην πιστεύεις ό,τι ακούς, κακή συμβουλή.

40. Καλό αυτί: ευχάριστη είδηση, ευχάριστες συζητήσεις, φιλικό άτομο, καλή συμβουλή.

41. Γαρύφαλλο: αμφιβολία σε θέματα αισθηματικά, αμφίβολος έρωτας, αρραβώνας ή γάμος, σχέση που βασίζεται σε ψέματα, σχέση κρυφή ή παράλληλη.

42. Κρίνος: σιγουριά, αγάπη, σταθερότητα, αλήθεια, σίγουρος έρωτας, αρραβώνας ή γάμος.

43. Αυγερινός: άντρας, αγόρι ή άτομο με αγόρι.

44. Πούλια: γυναίκα, κορίτσι ή άτομο με κορίτσι.

45. Αεροπλάνο: ταξίδι αεροπορικό ή μακρινό, είδηση από μακριά. Μαζί με τον Διαβήτη δείχνει επαγγελματικό ταξίδι, μαζί με την Καρδιά δείχνει ερωτικό ταξίδι.

46. Κεραυνός: άκουσμα ξαφνικού γεγονότος, ξαφνική είδηση. Προσοχή, μαζί με αρνητικά χαρτιά ο κεραυνός μπορεί να διαλύσει οτιδήποτε στη ζωή μας δεν έχει γερά θεμέλια. Μαζί με το Γαρύφαλλο η είδηση είναι αμφίβολη, μαζί με το Φέρετρο σημαίνει ξαφνική είδηση θανάτου.

47. Ψαλίδι: γλωσσοφαγιά, γκρίνια, τσακωμοί. Μαζί με την Ανοιχτή πόρτα σημαίνει ότι η γλωσσοφαγιά προέρχεται απ’το περιβάλλον του ενδιαφερόμενου. Μαζί με την Κλειστή Πόρτα σημαίνει γκρίνια μέσα στην οικογένεια. Με το Διαβήτη σημαίνει γκρίνια από τον εργασιακό χώρο.

48. Μαχαίρι: πικρά λόγια, έντονες συζητήσεις, λόγια που ματώνουν και πληγώνουν την καρδιά. Σημαίνει επίσης εγχείρηση, αν πέσει δίπλα στο Κρεβάτι και τον Κρόνο. Μαζί με το Κρεβάτι και την Κόκκινη καρδιά σημαίνει ερωτικά λόγια έντονα, πρόστυχα.

49. Κλειστή πόρτα: άσχημη μεγάλη πόρτα όπως νοσοκομείο, δικαστήριο, φυλακή, ένα σπίτι που κλείνει.

50. Ανοιχτή πόρτα: καλή μεγάλη πόρτα όπως πανεπιστήμιο, μαιευτήριο, επιχείρηση, τράπεζα, υπουργείο, ένα σπίτι που ανοίγει.

51. Σελήνη: ευαισθησία, μυστικά, αποκρυφισμός, βραδινή ώρα. Μαζί με τα Στέφανα ίσως δείχνει γάμο σε άλλη χώρα. Μαζί με τη Λύρα σημαίνει πετυχημένο καλλιτέχνη.

52. Καράβι: θαλάσσιο ταξίδι, πρόσωπο που έχει σχέση με τη θάλασσα (νησιώτης ή ναυτικός), κάποιος έρχεται ή φεύγει, συνάντηση με πρόσωπο από μακριά.

53. Στέφανα: δεσμός, αρραβώνας, γάμος. Πάνω στο κεφάλι μιας φιγούρας δείχνει άτομο παντρεμένο. Μαζί με τον Κρόνο σημαίνει ότι ο γάμος δεν θα γίνει ή θα έχει άτυχη έκβαση, μόνο μαζί με θετικά χαρτιά όπως η Κόκκινη καρδιά δηλώνει γάμο με άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Ανάποδα δείχνει δεσμό, αρραβώνα ή γάμο που δεν πάει καλά, χωρισμό. Πάνω στο κεφάλι μιας φιγούρας δείχνει άτομο χωρισμένο. Μαζί με τον Κρόνο δείχνει χηρεία (ειδικά αν συνοδεύεται από το Φέρετρο ή τη Νεκροκεφαλή).

54. Κρεβάτι: το χαρτί αυτό συμβολίζει την ερωτική μας ζωή, αλλά και την υγεία μας.

55. Πέταλο: τύχη, επιτυχία, ευτυχία, τζόγος. Μαζί με τα Χρήματα σημαίνει λεφτά από τυχερά παιχνίδια.

56. Φαρέτρα: τα βέλη του έρωτα, χαρά, ξαφνικό ευχάριστο γεγονός.

57. Δρόμος: δρόμος ανοιχτός, ένα ταξιδάκι, μια διαδρομή ή ξεσήκωμα για δρόμο. Γενικά δείχνει για ποιο πράγμα είναι ξεσηκωμένος ο ενδιαφερόμενος. Δίπλα στην Κόκκινη καρδιά ή το Κρεβάτι σημαίνει ερωτικό ξεσήκωμα.

58. Κουκουβάγια: σοφία, μοναξιά, θλιβερό προμήνυμα, πονηρό άτομο. Μαζί με την Πόρτα συμβολίζει δασκάλους, καθηγητές, δικηγόρους ή δικαστικούς. Επίσης δείχνει ένα άτομο που φοράει γυαλιά.

59. Νυχτερίδα: σκοτάδι και μυστήριο, το χαρτί αυτό είναι της μαγείας. Επίσης στα ερωτικά θέματα συμβολίζει την «καψούρα» -ειδικά μαζί με την Φαρέτρα ή την Καρδιά. Μαζί με τον Κρόνο δείχνει τη μαύρη μαγεία, ενώ μαζί με την Εκκλησία τη λευκή μαγεία. Μαζί με το Τέλος δηλώνει το τέλος μιας αναποδιάς. Μαζί με τη Φαρέτρα δηλώνει έναν ενθουσιώδη έρωτα.

Στην αρνητική της μορφή σημαίνει εχθρούς και καταστάσεις που κινούνται εναντίον μας.

60. Καλό μάτι: υψηλή προστασία, αγάπη και υποστήριξη, φίλος με καλές και αγνές προθέσεις. Ενορατική ικανότητα.

61. Κακό μάτι: μίσος, κακία, έχθρα, ζήλια, άτομο ύπουλο και υποχθόνιο. Χάσιμο ή κακή διαχείριση της ενορατικής ικανότητας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here