Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για τη νεαρή μητέρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο


Υπέστη διαχωρισμό του ισθμού της αορτής

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η νεαρή μητέρα που τραυματίστηκε χθες Δευτέρα (16/5) σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το cretapost, η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού δύο χρόνων, υπέστη κάταγμα ισθμού της αορτής με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ.

«Η νεαρή γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο μας έχοντας ένα πολύ σοβαρό τραύμα. Είχε υποστεί κάταγμα ισθμού της αορτής ή πιο συγκεκριμένα είχε υποστεί διαχωρισμό του ισθμού της αορτής», επεσήμανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιδάκης μιλώντας στο cretapost ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο δύσκολη ήταν η επέμβαση.

«Στην Καρδιοχειρουργική ήταν προετοιμασμένοι για όλα. Ωστόσο, μπόρεσαν και έβαλαν ένα στεντ με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί τελικά να προχωρήσουν σε ανοιχτό χειρουργείο. Ευτυχώς για όλους και κυρίως για την ασθενή, τοποθετήθηκε το στεντ και είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν μία δύσκολη επέμβαση καθώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Η ομάδα μας όμως έκανε πολύ καλή δουλειά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης.

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή ωστόσο όπως επεσήμανε ο κ. Χαλκιαδάκης «νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Στο πλευρό της, εκτός από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, βρίσκεται και η οικογένειά της που περνά δύσκολες ώρες περιμένοντας να ξεφύγει ολοκληρωτικά τον κίνδυνο.

Το σοβαρό τροχαίο

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost όλα συνέβησαν στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας όταν η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε μετά από τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου στο ύψος των Γουβών.

Οι συνθήκες δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστούν ωστόσο φαίνεται πως οδηγώντας μία μηχανή έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε αυτοκίνητο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ