Υπόθεση με βιτριόλι: Το GPS, οι αλλαγές μπαταρίας, οι καφετζούδες και η εμμονή της Ε.Κ.


Υπόθεση με βιτριόλι: Καφετζούδες, τράπουλες, εμμονές και το σύστημα παρακολούθησης του αυτοκινήτου της 34χρονης Ιωάννας. Για δυο χρόνια την παρακολουθούσε νύχτα – μέρα η 35χρονη Ε.Κ.

Για δύο χρόνια φαίνεται ότι παρακολουθούσε την Ιωάννα η 35χρονη που χθες πήρε το δρόμο της φυλακής για την επίθεση με βιτριόλι. Μάλιστα της είχε βάλει και κοριό για να εντοπίζει πού πηγαίνει και έφτασε στο σημείο ακόμα και να πηγαίνει νύχτα στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του GPS που είχε τοποθετήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, μια γυναίκα εμφανίζεται μέσα στην νύχτα στην οδό Πλάτωνος στο Μοσχάτο και αναζητά το κόκκινο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Το εντοπίζει και όταν σιγουρεύεται ότι δεν την βλέπει κάποιος, τοποθετεί GPS με σκοπό να παρακολουθεί τις κινήσεις της.
Υπόθεση με βιτριόλι: Καφετζούδες, τράπουλες, εμμονές και το σύστημα παρακολούθησης του αυτοκινήτου της 34χρονης Ιωάννας. Για δυο χρόνια την παρακολουθούσε νύχτα – μέρα η 35χρονη Ε.Κ.

Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε αρκετές φορές στη γειτονιά για να αλλάξει τις μπαταρίες στη συσκευή. Κανείς όμως δεν ήξερε το λόγο. Μάλιστα, γείτονας αποκάλυψε στην Αστυνομία ότι έβλεπε μια γυναίκα από τον περασμένο Ιανουάριο να κινείται μέσα στη νύχτα με φακό.

Η 35χρονη φέρεται να λάμβανε όλες τις πληροφορίες στο δεύτερο κινητό της, το οποίο είχε μόνο για να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έδωσε μόνο 50 ευρώ για την αγορά του κοριού και αφιέρωσε μήνες να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Δείτε μετά το 15:00:

Υπόθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας για την προφυλάκιση
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες (16.06) η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Ντυμένη στα μαύρα και κρύβοντας το πρόσωπο της με ένα μαντίλι η 35χρονη οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή λίγο μετά τις 9:30 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν την προφυλάκιση της νεαρής γυναίκας η οποία φέρεται να άσκησε το δικαίωμα της σιωπής επικαλούμενη την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

Την ώρα που η κατηγορούμενη, συνοδεία Αστυνομίας, οδηγούνταν στη φυλακή αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια. «Παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι… Έκλεισες δυο σπίτια… Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες;» της φώναξε μια γυναίκα με την ίδια να μην αντιδρά.

Οι δικηγόροι της Ιωάννας την ενημέρωσαν για την προφυλάκιση της 35χρονης.

Υπόθεση με βιτριόλι: Καφετζούδες, τράπουλες, εμμονές και το σύστημα παρακολούθησης του αυτοκινήτου της 34χρονης Ιωάννας. Για δυο χρόνια την παρακολουθούσε νύχτα – μέρα η 35χρονη Ε.Κ.

«Ήταν άλλη μια μικρή ικανοποίηση η οποία και θα ολοκληρωθεί όταν με το καλό αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση αυτή. Ασφαλώς και την ενόχλησε, γιατί δεν είχε το θάρρος ούτε και σήμερα να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα θλιμμένη και πληγωμένη από την επίθεση εις βάρος της, τόσο για όλα όσα ειπώθηκαν για το όνομά της όλον αυτόν τον καιρό και πριν τη σύλληψη της κατηγορουμένης, όσο και για τον ανούσιο λόγο που η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια της επιτέθηκε και τη σημάδεψε για πάντα.

«Το κορίτσι αυτό περιμένει να της δώσει κάποιος μια εξήγηση», είπε ο κ. Αλεξανδρής.

Υπόθεση με βιτριόλι: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 40χρονος

Σοκαρισμένος φαίνεται πως είναι ο 40χρονος άνδρας που άθελά του έγινε «μήλον της Έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαρέβας ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένος από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ενδέχεται να μην έχει εν τέλει καμία ανάμειξη με την υπόθεση.

Όσο αφορά τη σχέση που είχε ο 40χρονος με την 35χρονη ο δικηγόρος του τόνισε ότι αυτό που γνωρίζει είναι ότι «δεν είχε δεσμό μαζί της, μια περιστασιακή σχέση είχαν» και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να πιστέψει ότι η συγκεκριμένη σχέση έχει επιφέρει όλο αυτό το αποτέλεσμα».

Ο κ. Γκαρέβας τόνισε ότι περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και αναμένουν και τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως τις επόμενες ημέρες που ενδεχομένως να ανατρέψουν το σκηνικό.

Δείτε μετά το 20:00:

Οι καφετζούδες και η χαρτομαντεία
Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Όπως μετέδωσε χθες το ΟPEN στα σημειώματα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της στου Ζωγράφου, φέρεται να μην είναι σκέψεις της ίδιας αλλά όσα της είχαν πει «καφετζούδες» ή «χαρτούδες».

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή – καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον… Δουλειά να προσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει», έγραφε η 35χρονη στα σημειώματά της.

Μεταξύ άλλων σημείωνε πως «θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου. Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Σε ειδικό κελί η 35χρονη – Φόβοι για επιθέσεις από συγκρατούμενες
Η 35χρονη κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Σύμφωνα με το Mega η κατηγορούμενη θα προαυλίζεται μόνη της και αυτό διότι η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση, οπότε υπάρχει ο φόβος ότι συγκρατούμενες της 35χρονης μπορεί να κινηθούν εναντίον της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ