Έψαχνε στο ίντερνετ «πώς να βιάσεις και να τη γλιτώσεις»: Έτσι τον τσάκωσαν


Ένας 29χρονος προσπάθησε να ξεφύγει αφού βίασε και χτύπησε άγρια μια 40χρονη γυναίκα στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας ωστόσο τον έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται ο Luke West να φεύγει μετά την βάναυση σεξουαλικής επίθεση σε μια 40χρονη γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου 2019.

Δύο ώρες πριν από τη επίθεση, ο δράστης είχε επισκεφθεί ένα στριπ κλαμπ μαζί με έναν φίλο του. Οι δυο τους γύρισαν στο σπίτι αλλά ο West ξαναέφυγε, ψάχνοντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια γυναίκα να της επιτεθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο 29χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο οδηγίες για έναν βιασμό. Ειδικότερα έψαχνε «πώς να βιάσεις και να τη γλιτώσεις».

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικούς σε ένα πάρκο, γυμνή και σχεδόν αναίσθητη. Την ίδια στιγμή, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον West να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της επίθεσης. Ο 29χρονος συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έμενε και βρέθηκαν ένα παντελόνι και ένα τζιν μπουφάν με λεκέδες από αίμα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε με αυτό του θύματος.

O West κρίθηκε ένοχος για βιασμό και σοβαρή σωματική βλάβη. Την Τρίτη (16/06), καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκισης με αναστολή ποινής έξι ετών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ