Πέθανε καλλιτέχνης της Κ-Pop σκηνής σε ηλικία 28 ετών


O τραγουδιστής της K-pop, Yohan, μέλος του boyband TST, πέθανε σε ηλικία 28 ετών.

Η δισκογραφική εταιρεία των TST, KJ Entertainment επιβεβαίωσε την είδηση ανακοινώνοντας: «Είμαστε λυπημένοι που μεταδίδουμε την πιο δυσάρεστη, θλιβερή είδηση. Στις 16 Ιουνίου, το μέλος των TST, Yohan έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Η οικογένεια του αείμνηστου Yohan βρίσκεται σε βαθύ πένθος. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί».

Ο Kim Jeong-hwan γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Yohan εισήλθε στη σκηνή της κορεατικής ποπ – K-pop το 2013 με το γκρουπ NOM (No Other Man) και το 2017 έγινε μέλος των TST, που έφτασαν στο Top 30 της Νότιας Κορέας με τα EP «Time’s Up» και «Wake Up».

Είναι ένας ακόμη καλλιτέχνης της K-pop που χάνει τη ζωή του σε νεαρή ηλικία τα τελευταία χρόνια. Το 2015, η Ahn So-jin, η οποία συμμετείχε σε ριάλιτι σόου ως υποψήφιο μέλος του γυναικείου συγκροτήματος KARA πέθανε μετά από πτώση από τον 10ο όροφο κτιρίου. Ο εξαιρετικά δημοφιλής Kim Jong-hyun, μέλος του συγκροτήματος SHINee, αυτοκτόνησε το 2017, ενώ οι Goo Hara και Sulli, δύο τραγουδίστριες και ηθοποιοί αφαίρεσαν τη ζωή τους με διαφορά έξι εβδομάδων το 2019, έχοντας υποστεί σοβαρή διαδικτυακή κακοποίηση, αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Τον περασμένο Δεκέμβριο πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ηθοποιός Cha In-ha γνωστός για τους ρόλους τους σε σειρές K-drama, όπως The Banker και Miss Independent Ji Eun.

Η αιτία του θανάτου του δεν αποκαλύφθηκε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ