Μικρή Μαντλίν: Μυστήριο με το σάλιο που βρέθηκε στην κουβέρτα της

Επανεξέταση του σάλιου που φαίνεται πως είχε εντοπιστεί στην κουβέρτα της μικρής Μαντλίν ζητούν οι γερμανικές Αρχές.

Το δείγμα προέρχεται από την κουβέρτα της Μαντλίν, η οποία είχε βρεθεί στο κρεβάτι που κοιμόταν όσο έμενε με την οικογένειά της στο δωμάτιο στην Πράια ντα Λουζ το 2007.

Τα τεστ που πραγματοποίησαν οι πορτογαλικές Αρχές έδειξαν ότι το DNA που βρέθηκε στο δείγμα του σάλιου δεν σχετίζεται με τον Γερμανό παιδόφιλο, Κρίστιαν Μπρύκνερ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας υπόπτων για την απαγωγή της Μαντλίν Μακάν.

Ωστόσο, οι ερευνητές στη Γερμανία ζητούν να λάβουν το δείγμα και να διεξάγουν τα δικά τους τεστ, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «στοιχείο ζωτικής σημασίας», όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του Sky News.

«Όχι» από την πορτογαλική αστυνομία

Η πορτογαλική αστυνομία, όμως, αρνείται να αποστείλει το δείγμα εξαιτίας των προσφάτων δηλώσεων του Γερμανού εισαγγελέα, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς.

Ο Βόλτερς την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε ότι οι Αρχές στην Πορτογαλία θεωρούν τους γονείς της Μαντλίν υπεύθυνους για την εξαφάνιση της κόρης τους. Βέβαια, σημειώνεται πως η πορτογαλική αστυνομία τους αφαίρεσε από τη λίστα των υπόπτων το 2008.

Αρνείται να μιλήσει ο Γερμανός παιδόφιλος

Ο Γερμανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία της μικρής Μάντλιν, αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση, όπως δήλωσαν οι δικηγόροι του.

«Ο Κρίστιαν Μπ. δεν κάνει δηλώσεις για την υπόθεση επί του παρόντος και σας ζητούμε να καταλάβετε ότι ως δικηγόροι υπεράσπισής του δεν θα κάνουμε ούτε εμείς», έχει πει ο Φρίντριχ Φίλσερ στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Ο ύποπτος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα περιλαμβανομένης της παιδικής κακοποίησης και του βιασμού παιδιών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here