«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης μαθαίνει ότι είναι γιος της Ανέτ και «διαλύεται»

Μυστικά αποκαλύπτονται, με τραγικές συνέπειες, σκάνδαλα ξεσκεπάζονται και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1.

Η Ελένη (Μ. Κίτσου) αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, παρά τη δικαστική απόφαση. Ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) βρίσκεται δίπλα της και τη στηρίζει. Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) προσπαθεί να επισπεύσει τη δημοσίευση της έκθεσης, βλέποντας πως και η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) αγωνιά για το αποτέλεσμα.

Ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) προχωράει το σχέδιό του και ετοιμάζεται να κλεφτεί με την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή). Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη), έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και αναρωτιέται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του.

Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) εκβιάζει τον Τόλλια (Χ. Πλαΐνης) για να στηρίξει και πάλι το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης και τα συμφέροντά του στην περιοχή. Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) συνεχίζει να αρνείται την πρόταση γάμου του Ιορδάνη (Λ. Κωνσταντέας), όμως εκείνος επιμένει και προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης.

Επιστροφή στο Παρίσι

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) μοιράζεται με την Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) τις υποψίες του για τον Κυπραίο. Η Ανέτ δεν είναι σίγουρη για τα στοιχεία που της παρουσιάζει, αλλά δεν μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι με τον Μελέτη. Ο Κυπραίος όμως ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός.

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε κρυφά μαζί μέσα στη νύχτα. Την ίδια στιγμή το φορτηγό που πήρε ο Μελέτης τους «προδίδει» κι αναγκάζονται να συνεχίσουν την απόδρασή τους με τα πόδια.

Ο Φανούρης (Κ. Δανίκας) αποκαλύπτει στον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος) πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος όπου έπεσε η Ελένη, και ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ ο Δούκας και η Ανέτ καταφέρνουν να πιάσουν τους δύο φυγάδες και η Πηνελόπη αναγκάζεται να ακολουθήσει τη διαταγή του πατέρα της…

Ο Κυπραίος ανακοινώνει στην Ελένη πως το σχέδιο της απαλλοτρίωσης θα συνεχιστεί και της προτείνει να φύγουν από το χωριό. Ο Δούκας συγκρούεται με τον Μελέτη και τον διώχνει από το Διαφάνι, η Ανέτ επεμβαίνει για να τον σταματήσει και αναγκάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους ύστερα από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της. Η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο.

Ένοχο παρελθόν

Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα, ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα, αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί πανικό στον Δούκα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη, ενώ ο Δούκας απειλεί ακόμα μία φορά τον Τόλλια, προκειμένου να στηρίξει τα σχέδιά του στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών.

Ο Μελέτης, καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος, με τραγικές συνέπειες.

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Η Μυρσίνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Κι ενώ το χωριό έχει ξεσηκωθεί μετά τη δημοσίευση του άρθρου για τη βιομηχανική ζώνη, οι υποψήφιοι κοινοτάρχες έρχονται αντιμέτωποι στο καφενείο. Παράλληλα, η Πηνελόπη ζητάει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς).

Δείτε επίσης: Με αυτό το SMS ο Γ. Τράγκας κρίθηκε «ανεπιθύμητος» από το Action24

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ