Δίπλα στον ΕΟΔΥ το Dettol: Προσφέρει αντισηπτικά και απολυμαντικά στις κινητές μονάδες

Στους δρόμους, σε κάθε πόλη, χωριό και νησί της Ελλάδας, βρίσκονται ήδη οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν κρούσματα κορονοϊού, ώστε να προληφθεί τυχόν νέα εξάπλωσή του στην ελληνική κοινωνία.

Η καραντίνα και το lockdown έχουν μεν λήξει, όμως ο κίνδυνος από τη νόσο COVID-19 παραμένει στη χώρα μας και, σε αυτό το στάδιο, είναι πολύ σημαντική η διαδικασία εντοπισμού και απομόνωσης των κρουσμάτων. Συνολικά 1000 άτομα, 500 οδηγοί και 500 νοσηλευτές, απασχολούνται στις κινητές αυτές μονάδες του ΕΟΔΥ και εργάζονται ανά δύο, κάνοντας επισκέψεις κατ’ οίκον, ώστε να συλλέξουν βιολογικό υλικό από συμπολίτες μας, προκειμένου αυτό να ελεγχθεί και με τον τρόπο αυτό να διαπιστωθεί εάν είναι φορείς του κορονοϊού.

Δίπλα στους ανθρώπους αυτούς που συνεχίσουν τη μάχη με τον COVID-19 από την πρώτη γραμμή, βρίσκεται το Dettol, που τους προστατεύει, προσφέροντας 6,5 τόνους αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων. Σκοπός της δράσης είναι η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη και καλύτερη προστασία των εργαζομένων στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, που είναι πιθανό να έρχονται σε επαφή με κρούσματα ή να επισκέπτονται χώρους όπου υπάρχει ο κορονοϊός. Η δωρεά των προϊόντων αυτών γίνεται από τη Reckitt Benckiser Healthcare, την εταιρεία που παράγει το Dettol, το οποίο εμπιστεύθηκαν οι Έλληνες στη μάχη με τον ιό, προτιμώντας το για την καταπολέμησή του, τη σωστή καθαριότητα και απολύμανση.

dettol1.jpg
Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ, Φωτεινή Κωνσταντακοπούλου, Senior Brand Manager Dettol & Media/Digital Lead,RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E, Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Reckitt Benckiser Healthcare και στο Dettol για τη σημαντική δωρεά τους στον ΕΟΔΥ και στο ελληνικό κοινό. Ο ΕΟΔΥ είχε τεράστια υποστήριξη από επιχειρήσεις, κοινότητες, κοινωνικές ομάδες και άτομα από την αρχή αυτής της κρίσης και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες», δήλωσε αποδεχόμενος τη δωρεά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Reckitt Benckiser Healthcare: Είμαστε περήφανοι για την υποστήριξη των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ

«Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επιπλέον υποστήριξη στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων και ελπίζουμε ότι η δωρεά μας θα βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων και των αγαπημένων τους», δήλωσε με αφορμή την ανακοίνωση της δωρεάς των 6,5 τόνων αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Reckitt Benckiser Healthcare, κ. Νίκος Τσακαλάκης.

dettol2.jpg
Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ – Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E

«Υποστηρίζουμε ένθερμα την προσπάθεια που γίνεται να βγαίνουμε σαν κοινότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να προχωράμε μπροστά. Για μας στην μεγάλη οικογένεια της Reckitt Benckiser Healthcare, και στην οικογένεια του Dettol ειδικότερα, όραμα και σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των σύγχρονων καθημερινών αναγκών για υγιεινή καθαριότητα και αντιβακτηριδιακή προστασία, που έχει σαν αποτέλεσμα πιο υγιή και χαρούμενη καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους εργάζονται εξαιρετικά πολλές ώρες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την προστασία του έθνους. Πιστεύουμε, επίσης, ότι η προώθηση και ο σεβασμός των κανόνων ευθύνης – όπως η τήρηση αποστάσεων και μέτρων αποτελούν τη βάση για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και ολόκληρη την κοινότητα γενικά» τόνισε ο ίδιος και συνέχισε: «H Reckitt Benckiser Healthcare, ως παγκόσμιος ηγέτης Υγείας και Υγιεινής, συνεισφέρει ενεργά στην καταπολέμηση και τον περιορισμό της έξαρσης του ιού παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπαίδευση και πληροφόρηση στο ευρύ κοινό αλλά και με κοινωνικές προσφορές παγκοσμίως. To Dettol ειδικότερα, με εμπειρία πάνω από 80 χρόνια, πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις με επιτυχία».

Το μήνυμα του Dettol προς όλους τους Έλληνες καταναλωτές, παραμένει ισχυρό: Να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στον αγώνα κατά του Covid-19, για να είμαστε όλοι ασφαλείς: «Μένουμε ασφαλείς, μένουμε προστατευμένοι», είναι το σύνθημα αυτής της φάσης και το υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

https://www.facebook.com/DettolGreece/


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here