Προσήχθη ύποπτος για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον νικητή των αιθέρων Μανώλη Γαρεφαλάκη


Η Κρήτη θρηνεί τον άδικο χαμό του 33χρονου υποσμηναγού Μανώλη Γαρεφαλάκη που άφησε την τελευταία του πνοή στο στην άσφαλτο.

Ο 33χρονος το βράδυ της Πέμπτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά και βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα σε σιδερένιο φράκτη και να χάσει τη ζωή του.

Αμέσως μετά το τροχαίο, οι αστυνομικοί συνέλεξαν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ είχαν ήδη την πληροφορία ότι στο τροχαίο με τον πιλότο της Ομάδας «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας, εμπλέκεται άλλο ένα άτομο.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων έχει προσαχθεί ένας φερόμενος οδηγός μοτοσικλέτας ο οποίος είχε μείνει σοκαρισμένος στο σημείο που συνέβη το ατύχημα, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ίδιος να μην είχε ανοιχτά φώτα.

Θρήνος και οδυρμός επικρατεί αυτή την ώρα στο Καστέλι, τόπο καταγωγής του «αετού» της Πολεμικής Αεροπορίας με την οικογένεια και τους φίλους του να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς έχασαν τον αγαπημένο τους μέσα σε λίγα λεπτά. Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα που αποχαιρετούν το αδικοχαμένο παλικάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κηδεία

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, η κηδεία του 33χρονου Μανώλη Γαρεφαλάκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16.00, στο Καστέλι.

 

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου νικητή των αιθέρων:«Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ