Σταματίνα Τσιμτσιλή στο σανίδι, Πάολα στη μεγάλη οθόνη


Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε, που λέει κι ο σοφός λαός, αφού στους χαλεπούς καιρούς της πανδημίας που διανύουμε τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμη και στον λαμπερό χώρο της showbiz.

Σύμφωνα με την Espresso η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha, δεν πρόλαβε καλά καλά να δηλώσει on air στην εκπομπή της ότι, αν εμφανιζόταν στο θέατρο, θα ήταν μόνο στο Παλλάς και η πρόταση από τον επιχειρηματία έφτασε! Ο Γιάννης Κεντ της εταιρίας παραγωγής Θεατρικές Σκηνές, που έχει το Παλλάς, της πρότεινε μέσω της συνεργάτιδάς της Τίνας Μεσσαροπούλου να πρωταγωνιστήσει στο παιδικό υπερθέαμα «Μάικ ο Φασολάκης, Το πάρτι» της Μαρί Κωνσταντάτου, που θ’ ανέβει στο τέλος Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί. Η παρουσιάστρια, που αρχικά έκανε χιούμορ ότι εννοούσε να παίξει στην κεντρική παράσταση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει πρώτη φορά στο σανίδι για να κάνει παιδικό θέατρο.

Η παράσταση

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από τις Θεατρικές Σκηνές που επικαλείται το youfly.com, η πρόταση ισχύει. Η παράσταση «Μάικ ο Φασολάκης – Το πάρτι!» θα ανέβει σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και πρωτότυπα τραγούδια σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Μαρί Κωνσταντάτου.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό μέσω της «Φωλιάς των Κου Κου», η Πάολα πρόκειται κι αυτή να δοκιμαστεί στο κομμάτι της υποκριτικής, καθώς θα κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά, στο sequel της ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «I love Καρδίτσα». Η λαϊκή αοιδός, μάλιστα, θα ερμηνεύσει και το τραγούδι των τίτλων, το οποίο γράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Οσο για τον ρόλο της, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο θα είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό και εκρηκτικό όπως η Πάολα, η οποία έκανε χθες πρεμιέρα με τον Νίκο Κουρκούλη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ