Πρωτοφανές περιστατικό στη Ρόδο: Διαρρήκτης μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβει!


Αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο, όσο και απίστευτο περιστατικό ήρθαν οι άνδρες της Αστυνομίας της Ρόδου, όταν ένας διαρρήκτης μετάνιωσε για την πράξη του και κάλεσε τις Αρχές, προκειμένου να τον συλλάβουν επιτόπου!

Ήταν ξημερώματα Παρασκευής όταν ο 48χρονος διαρρήκτης κατάφερε να μπει σε εστιατόριο στο κέντρο τη Ρόδου. Τότε, συνειδητοποίησε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος από κάμερες ασφαλείας, οπότε κατάλαβε ότι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου και κάλεσε τους άνδρες της Αστυνομίας, ώστε να τον συλλάβουν.

«Είμαι διαρρήκτης. Μπήκα να κλέψω, αλλά μετάνιωσα που το έκανα. Περιμένω εδώ να με συλλάβετε» είπε στους αστυνομικούς οι οποίοι τον άκουγαν έκπληκτοι.

Σε ελάχιστα λεπτά, στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον διαρρήκτη, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

«Τον λυπήθηκα. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου.»

Ο επιχειρηματίας σε δηλώσεις του είπε ότι ήθελε να έρθει σε επαφή με τον 48χρονο διαρρήκτη. «Μου είπε ότι το έκανε επειδή δεν είχε να φάει και ότι μετάνιωσε που το έκανε, αλλά δεν είχε άλλη λύση. Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, πράγματι. Τον λυπήθηκα. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου εκείνη την ώρα για να μπορέσει να αγοράσει κάτι και να φάει προσωρινά. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω και τι να πω. Στην όψη δεν έμοιαζε με Έλληνας, αλλά μετά είδα που είχε Ελληνική ταυτότητα. Ήταν 48 χρονών. Και σίγουρα δεν ήταν ούτε ναρκομανής, ούτε κάτι τέτοιο» είπε ο ιδιοκτήτης.

Σε βάρος του 48χρονου, οι αστυνομικοί, αναμένεται πάντως να σχηματίσουν δικογραφία και να τον παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ