Έκανε κρύπτη σε τοίχο για να κρύψει χιλιάδες λαθραία τσιγάρα και χρήματα αλλά ατύχησε


Την ιδανική κρυψώνα είχε δημιουργήσει ένας άνδρας στα Τρίκαλα, ο οποίος έκρυβε τεράστιες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού, τα οποία διακινούσε σε όλη την Ελλάδα, αποκομίζοντας πλούσια κέρδη

Ο άνδρας εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργούσαν, με σκοπό την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το σπίτι του άνδρα, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τα λαθραία εμπορεύματα που περίμεναν. Ως εκ τούτου, άρχισαν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την οικεία του, ώσπου ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε δημιουργήσει, σε παρακείμενο χώρο.

Χιλιάδες πακέτα τσιγάρων και μετρητά έκρυβε η κρύπτη

Ένας ψεύτικος τοίχος από ξύλινες τάβλες ήταν αρκετός για να κρύψει τα 3.585 πακέτα τσιγάρων και τις 30 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν από τους άνδρες της αστυνομίας, καθώς δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Μάλιστα, στην κατοχή του δράστη εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 25.000 ευρώ, ως κέρδη από παράνομες ενέργειες.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ