Ο γιος του κιθαρίστα των Stones, εξομολογείται: «Το θεωρούσα φυσιολογικό να παίρνω ναρκωτικά από τα 14 μου»!

Υπήρξε το μεγαλύτερο από τα παιδιά μιας πολύ αντισυμβατικής οικογένειας, οι γονείς του οποίου ξενυχτούσαν μέχρι πρωίας σε «άγρια» πάρτι και ξυπνούσαν το απόγευμα!

Για τον 45χρονο Τζέιμι Γουντ, ο λόγος, γιο της Τζο και του Ρόνι Γουντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή του το τίμημα να μεγαλώνει στην οικεία ενός… Rolling Stone, αφού, όπως λέει, τα ναρκωτικά ήταν κάτι το φυσιολογικό για ολόκληρη την οικογένεια! «Ήταν μέρος του “πακέτου” της ανατροφής μου», αναφέρει ο ίδιος, ο οποίος, αναπόφευκτα, μυήθηκε στις ουσίες από πολύ νεαρή ηλικία.

Από τα 14 έως τα 20 του έκανε χρήση κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ συνέχισε να καπνίζει κάνναβη μέχρι πριν από τρία χρόνια, οπότε παραλίγο να πεθάνει. Στα 42 του, πατέρας τεσσάρων παιδιών πια, έφτασε στα πρόθυρα του θανάτου έπειτα από έμφραγμα, γεγονός που τον έκανε να αναθεωρήσει εντελώς τον τρόπο ζωής του.

Ούτε νικοτίνη

Τα τελευταία τρία χρόνια, μάλιστα, δεν έχει αγγίξει ούτε κάνναβη, ούτε καν νικοτίνη, ενώ ξεκίνησε άθληση και υγιεινή διατροφή. «Έβλαψα τον εαυτό μου. Τι περίμενες; Μεγάλωσα σε τέτοιο περιβάλλον. Θεωρούσα φυσιολογικό να παίρνω ναρκωτικά. Ο μπαμπάς και η μαμά γνώριζαν για τα ναρκωτικά. Μια μέρα ο πατέρας μου είπε: “Κάνε ό,τι είναι να κάνεις και πέρνα καλά κάνοντάς το, όμως μην αφήσεις τα ναρκωτικά να ελέγχουν τη ζωή σου. Να ελέγχεις εσύ τα ναρκωτικά”».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here