Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πλέον δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάζετε κάτω από μεγεθυντικό φακό τη ζωή ενός πολύ καλού φίλου σας και την αναλύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καβγάδες και φωνές. Φροντίστε να είστε ευγενικοί απέναντι στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δεν θα σας δημιουργηθούν ούτε φόβος ούτε άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να κλονιστούν. Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη τη στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό τομέα και θα είναι για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξήστε την ικανότητά σας να επικεντρώνεστε στον στόχο σας και, όταν δείτε ότι στον χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλώς αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει, τηρώντας πάντα το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται το επόμενο διάστημα, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ