Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος επισκέφτηκε την 35χρονη στη φυλακή


Επίθεση με βιτριόλι: Πώς περνάει τις μέρες της η 35χρονη στη φυλακή – Ποιος την επισκέφτηκε

Επίσκεψη από συγγενικό της πρόσωπο στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται, δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, όπως ανέφερε η διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια επιβεβαιώσει ότι η φερόμενη ως δράστιδα φυλάσσεται και προαυλίζεται μόνη της για λόγους υγειονομικού πρωτοκόλλου και σύντομα θα τοποθετηθεί από το αρμόδιο συμβούλιο του καταστήματος στους θαλάμους μαζί με άλλες συγκρατούμενες.

Σε αντίθεση με τα όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα ο συνήγορος υπεράσπισή της, Σάκης Κεχαγιόγλου ότι δεν τρώει, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η 35χρονη λαμβάνει κανονικά και τα τρία γεύματα της ημέρας, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει αίτημα για να εργαστεί, ώστε να προσμετρηθεί ευεργετικά στην ποινή που θα της επιβληθεί.

Μητέρα Ιωάννας: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

«Βράχος» δίπλα στην Ιωάννα είναι η μητέρα της, η οποία από το δραματικό πρωινό της 20ης Μαΐου δεν έχει φύγει σχεδόν στιγμή από το πλευρό της.

Η μητέρα της Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης της δήλωσε πως το πέμπτο χειρουργείο πήγε καλά ωστόσο ο δρόμος μπροστά τους είναι μακρύς ακόμη.

«Καλά πήγε το χειρουργείο έχουμε όμως έχουμε δρόμο ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ιωάννας.

Όσο για την ψυχολογία της Ιωάννας η μητέρα της ανέφερε πως υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο καλύτερα και στιγμές που πέφτει ψυχολογικά με την ίδια να μη φεύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ