Ο Παύλος Ορκόπουλος «αντλεί» τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», υποδύεται τον «Νέστορα» ενός πρώην Στρατιωτικού, ο οποίος εμπνέει σεβασμό και είναι στο πλευρό των 3 κοριτσιών.

Μιλώντας για τη σειρά, η οποία έχει κάνει πάταγο, και τον ρόλο του, στους Νίκος Ρογκάκο και Παναγιώτης Στάθη, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» έκανε μία αποκάλυψη η οποία μπορούμε να πούμε ότι μας ξάφνιασε.

Για να μπορέσει να μπει στο ρόλο και να νιώσει τον χαμό του «γιου του» Θωμά Κυπραίου, ομολογεί ότι αντλεί τον πόνο της μητέρας του Φύσσα, Μάγδας Φύσσα.

Συγκεκριμένα εξομολογείται:

«Είναι τραγικό αυτό! Επειδή έχει χάσει το γιο του, έχει ανάγκη να βγάλει κάπου τα πατρικά του αισθήματα. Ο άλλος θέλει να επενδύσει πάνω σε έναν πατέρα και δημιουργείται μια σχέση. Που να ξέραμε τι συμβαίνει… Είναι τραγικό. Ότι κι αν συμβεί, το τέλος θα είναι τραγικό που θα καταγραφεί μέσα στην ψυχούλα αυτού του ανθρώπου που κουβαλάει αυτό, το ότι έχασε το γιο του…

Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται. Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα. Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο…»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ