Η Βικτώρια Καρύδα θα αντικρίσει στο δικαστήριο τους φονιάδες του άντρα της: «Δεν θέλω να συνομιλήσω μαζί τους» (video)


Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, η χήρα του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά μεγαλώνοντας ολομόναχη τα παιδιά τους, μίλησε για το πώς βιώνει την απώλεια του συζύγου της και για τη στιγμή που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους που έκοψαν το νήμα της ζωής του.

Περισσότερο, όμως, σόκαρε η αποκάλυψή της ότι ο γιος και η κόρη της έχουν δει το βίντεο στο οποίο αποτυπώθηκε καρέ καρέ η δολοφονία του πατέρα τους!

Η δίκη των δύο αδελφών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έστησαν καρτέρι θανάτου στον άτυχο επιχειρηματία την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του μάρκας smart, στις 31 Οκτωβρίου 2018, αναμένεται να αρχίσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο της Αθήνας. Εκεί θα βρίσκεται και η 35χρονη Ελληνοουκρανή πρώην παίκτρια του reality «My Style Rocks» Βικτώρια Καρύδα, η οποία θα αντικρίσει τους φονιάδες που της κατέστρεψαν τη ζωή. «Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν θα βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα…» ανέφερε το πανέμορφο μοντέλο.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε στον δολοφόνο του συζύγου της και τον συνεργό του που τον βοήθησε να διαφύγει, απάντησε: «Δεν θέλω να συνομιλήσω μαζί τους. Δεν έχω άλλωστε κάτι να τους πω. Μόνο ένα “γιατί;”. Γιατί το έκαναν; Πώς μπόρεσαν να πάρουν μια ανθρώπινη ζωή; Να σκοτώσουν έναν άνθρωπο που είχε γυναίκα και παιδιά; Πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια; Τα παιδιά μου κλαίνε και ζητούν τον πατέρα τους. Όπως, επίσης, γιατί κρύβουν τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον άνθρωπό μου; Γιατί παραμένουν σκληροί και αμετανόητοι;»

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε και για τα δύο παιδιά της, στα οποία πρέπει να σταθεί βράχος. «Επί 20 μήνες είμαι δίπλα τους. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτόν τον χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες φορές τόσο δυνατά, που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους…» τόνισε η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι, συμπληρώνοντας ότι τα παιδιά της έχουν δει το βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν ο σύζυγός της πέσει νεκρός από τα πυρά του εκτελεστή: «Πριν από τρεις εβδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιό μου και μου είπε: “Μαμά, ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο…!” Έχασα τα μυαλά μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι “τον μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν”. Αυτό ξέρουν…»

Επίσης το 35χρονο μοντέλο αποκάλυψε αν σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα. «Ο σύζυγός μου ήταν ένας γνήσιος και υπερήφανος Έλληνας και πάντα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα, παρόλο που γεννήθηκε στην Αυστραλία. Ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώσουν εδώ και να λάβουν την ελληνική παιδεία και κουλτούρα. Αυτή ήταν η επιθυμία του και θα τη σεβαστώ απόλυτα» τόνισε.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ