H ΕΛ.ΑΣ. έκανε «ντου» για… κορωνοϊό στα εγκαίνια μαγαζιού πρώην παίκτριας του «Power of love»!


Εγκαίνια με… παρατράγουδα για το μαγαζί της πρώην παίκτριας του «Power of Love», Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Η δημοσιογράφος και ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ, πλέον έγινε και επιχειρηματίας, καθώς, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγκινίδη, ανέλαβε να «τρέξει» γνωστό μαγαζί στο Παγκράτι.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μας φίλοι έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στα επίσημα Εγκαίνια του cafe-bistro μας LE COUCOU που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19/6 στις 21.00μ.μ. Βρυάξιδος 23 & Υμηττού στο Παγκράτι! Θα σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να διασκεδάσουμε στη γωνία που θα γίνει το νέο μας στέκι!!! #lecoucou #cafebistro #coctailbar #cocktails #summervibes #Athens #grandopening #partytime #fun #happiness #dance #couple #couplegoals ❤️

A post shared by Lenina Polichronopoulou (@leninapol_official) on

Στα εγκαίνια, όμως, κάποιος γείτονας ενοχλήθηκε (ενδεχομένως από τη φασαρία) και έκανε ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για συνωστισμό, λόγω κορωνοϊού. Όταν, όμως έφτασε στο σημείο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως τηρούνταν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Έτσι, έκαναν απλώς παρατήρηση για την ένταση της μουσικής, με τους νεαρούς επιχειρηματίες να συμμορφώνονται στις υποδείξεις τους.

Η όμορφη γιορτή συνεχίστηκε κανονικά, με πολλούς καλεσμένους και φίλους του ζευγαριού από το «Power of Love» και, γενικότερα, τo χώρο της showbiz. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζούλια Κόλλια, με τον σύζυγό της, τον γνωστό πλαστικό γιατρό Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, η Τόνια Σολανάκη, διεθνής αθλήτρια του πόλο που συμμετείχε στο «Nomads» και η Ζένια Σολδάτου, επίσης γνωστή από το «Power of Love».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ