Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Καλούσαν τους γονείς μου και τους έλεγαν ότι «τα έχω» με όλους! (video)

Σε μια συγκλονιστική εκ βαθέων συζήτηση η καταξιωμένη ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, συνομίλησε με την αγαπημένη Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης».

Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, σε ταινίες αλλά και σε μια πληθώρα παραστάσεων στο θέατρο, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπη σε μικρή ηλικία με την διασημότητα. 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έγινε ευρέως γνωστή από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ψίθυροι καρδιάς» την περίοδο 1997-1998 όπου υποδύθηκε μια τσιγγάνα που ερωτεύτηκε έναν νεαρό αρχιτέκτονα, στον ρόλο του οποίου είδαμε τον Απόστολο Γκλέτσο. Οι «Ψίθυροι καρδιάς», ένα από τα αγαπημένα προγράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και μακράν το δημοφιλέστερο της δεκαετίας του 1990, αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η ίδια στη τρυφερή εκείνη ηλικία βίωσε με τον πιο σκληρό τρόπο την αναγνωρισιμότητα: «Την άκουσα λίγο, το ξέρεις αυτό, δεν ήταν εύκολο. Στα πρώτα γυρίσματα γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πρώτα γυρίσματα, και είπα στη μαμά μου, γιατί τότε έμενα με τους γονείς μου, καλύτερα κομπάρσος» ανέφερε στη Ρένια Λουιζίδου.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τον media και τον τύπο που εισέβαλαν στην προσωπική της ζωή με τον πιο αδιάκριτο τρόπο γράφοντας ανακρίβειες στον βωμό του χρήματος: «Τα περιοδικά που γράφουν ό,τι να ‘ναι, αυτό δεν είναι κάτι που εμένα μου άρεσε ούτε το ευχαριστήθηκα κιόλας, αυτή τη δημοσιότητα. Έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι μου, μιλούσαν με τους γονείς μου, ξαφνικά είχα σχέσεις με όλο το ελληνικό θέατρο. Δεν ξέρω πότε προλάβαινα με τα γυρίσματα» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here