Κορίτσια που δοκίμασαν την τύχη τους σε realities ωθούν τους συντρόφους τους στην ίδια κατεύθυνση

Δύο κορίτσια που έγιναν γνωστά από realities ωθούν τώρα και τα αγόρια τους σε αυτή την κατεύθυνση!

Η Ασημίνα Ουστάλλι, παίκτρια του περσινού «MasterChef», έκανε κρυφά αίτηση για λογαριασμό του συντρόφου της Σταύρου Αηδόνη, για το νέο «GNTM: Boys & Girls». Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είχαμε πάει μια μέρα για μπάνιο με την παρέα του φίλου μου. Και του είπαν πως είναι γυμνασμένος και ψηλός για το “GNTM ”. Του δήλωσα συμμετοχή για πλάκα και τον πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες. Εγώ δεν θα ήθελα να πάει, αλλά είναι δική του απόφαση. Πιστεύω γενικά πως το μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν προχωράει. Πρέπει να ασχοληθείς με κάποιο άλλο επάγγελμα, που θα έχει πιο πολύ μέλλον. Στο εξωτερικό ναι, αλλά δεν νομίζω πως σε αυτή τη φάση της ζωής του θα ήθελε να πάει στο εξωτερικό» εξήγησε η Ασημίνα.

Στην ίδια φάση όμως με την ξανθιά chef βρίσκεται αυτό το διάστημα και η Κατερίνα Πεφτίστη. Το plus size μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του «GNTM» απαρίθμησε στον σύντροφό της Δημήτρη τα υπέρ και τα κατά της συμμετοχής στο reality μοντέλων.

Το casting

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια στο «Happy Day», ο αγαπημένος της πέρασε ήδη το πρώτο casting: «Ο σύντροφός μου έχει περάσει το πρώτο casting, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ήμουν εγώ που τον προέτρεψα, αλλά εγώ του είπα όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ. Είναι η πρώτη του φορά. Θα δούμε πώς θα πάει, αν το κυνηγήσει όντως».

Όσο για το γεγονός ότι θα συμβιώσει με γυναίκες αν μπει στο reality, η Κατερίνα τόνισε: «Δεν το θεωρώ επικίνδυνο να υπάρξει φλερτ, το θεωρώ αυτονόητο. Οταν είναι σε ένα σπίτι άνδρες και γυναίκες μαζί θα υπάρξει και φλερτ και όλα αυτά. Εγώ δεν ανησυχώ για το αγόρι μου».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here