Η έκπληξη της Μιμής Ντενίση, στην κόρη της Μαριτίνα για τα γενέθλιά της (video)


Η κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε! 

Η Μαριτίνα έγινε 20 χρονών και η περήφανη μητέρα της την βλέπει να εξελίσσεται και να μεταμορφώνεται σε μια δεσποινίδα που ανοίγει τα φτερά της για να πετάξει στους δικούς της ορίζοντες.

Η Μαριτίνα αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα για σπουδές στον τομέα Business με ειδίκευση στον Τουρισμό σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Οι φίλοι της μιλούν για ένα γλυκύτατο και καλοσυνάτο κορίτσι, ενώ η μητέρα της την έχει αναθρέψει με σωστά πρότυπα και δυναμισμό. 

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Μιμή Ντενίση διοργάνωσε ένα πάρτι για τους αγαπημένους γνωστούς και φίλους  στο σπίτι της, παραγγέλνοντας μια τούρτα υπερπαραγωγή με ροζ ζαχαρόπαστα και θέμα την Coco Channel.

Ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Κατερίνα Γεορονικολού αλλά και ο Σωτήρης Πολύζος, πρώην σύζυγος της Μιμής.

Στο instagram όλοι μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το όμορφο πάρτι ενώ η Μιμή Ντενίση ευχήθηκε και δημόσια στην αγαπημένη της κόρη ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρουν οι δυο τους αγκαλιά με την εντυπωσιακή τούρτα. «Η αγάπη μου έγινε ήδη 20. Σ’αγαπάω» έγραψε στη λεζάντα η καταξιωμένη ηθοποιός και περήφανη μαμά. 

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ