Στο νοσοκομείο 5χρονη με ράμματα στο πρόσωπο μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου!

Στιγμές τρόμου έζησε ένα κοριτσάκι, μόλις πέντε ετών, όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κάτι που προκαλεί πλέον αγανάκτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και αναμένεται να υπάρξουν νέες αντιδράσεις, με απαίτηση από τον δήμο να μαζέψει τα αδέσποτα

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μαρτίου και Δελφών, όταν η μικρούλα περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο κοντά στο σπίτι της και ένα αδέσποτο σκυλί όρμησε πάνω της, τη χτύπησε στο πρόσωπο και απομακρύνθηκε, πριν προλάβουν οι γείτονες να τρέξουν να σώσουν την πεντάχρονη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε και μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και ευτυχώς πλέον το παιδί νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην παιδοχειρουργική πτέρυγα.

Στην ανήλικη έγινε άμεσα καθαρισμός του τραύματος στο πρόσωπο, ενώ της τοποθετήθηκαν ράμματα. Πλέον, της χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος επιμόλυνσης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία της υγείας του πεντάχρονου κοριτσιού εξελίσσεται ευτυχώς ομαλά, ωστόσο θα παραμείνει για νοσηλεία.

Για λίγα δευτερόλεπτα

Οι γονείς της και οι συγγενείς κοντεύουν να τρελαθούν με αυτό που συνέβη, γιατί το κοριτσάκι ήταν στην αυλή του σπιτιού και βγήκε κάποια στιγμή έξω για λίγα δευτερόλεπτα, προκειμένου να φωνάξει έναν συγγενή της.

Τότε πέρασε το σκυλί και της επιτέθηκε, προκαλώντας της τα τραύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here