Εύβοια: Καταδικάστηκαν για τον βιασμό του 14χρονου αγοριού


Η φρικιαστική υπόθεση που διαδραματίστηκε στη Τριάδα Ψαχνών, εκδικάστηκε και ολοκληρώθηκε σε πρώτο βαθμό, 1,5 χρόνο μετά τις συλλήψεις, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Εύβοιας, στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Χαλκίδας.

Στο σκαμνί κάθισαν οι δύο προφυλακισθέντες, ένας 66χρονος Έλληνας, κάτοικος του χωριού και ένας 41χρονος Ινδός (διέμενε επίσης στο χωριό), οι οποίοι καταδικάστηκαν χωρίς αναστολή και κανένα ελαφρυντικό σε κάθειρξη 20 και 10 ετών αντίστοιχα για ασέλγεια, βιασμό, αποπλάνηση και μαστροπεία σε βάρος 16χρονου (σήμερα) αγοριού που κατάγεται από την Αλβανία και διαμένει στη Τριάδα Ψαχνών.

Οι δύο καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και οδηγήθηκαν ξανά στη φυλακή.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Ήταν το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου 2018 όταν τα δύο άτομα συνελήφθησαν, για τις αποτρόπαιες πράξεις τους, στη Τριάδα Ψαχνών.

Ο 14χρονος, -τότε-, έλειπε από το σπίτι του από τις 29 Δεκεμβρίου 2018 και μία μέρα μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 66χρονου, ο οποίος, όπως αποφάσισε και το δικαστήριο, εξώθησε τον ανήλικο να συνευρεθεί με τον 39χρονο Ινδό.

Από τον Εισαγγελέα είχε διαταχθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο ανήλικο αγόρι και 1,5 χρόνο μετά ήρθε η διπλή καταδίκη.

Πηγή: eviazoom.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ