Στην Κρήτη τεράστια επιχείρηση για προϊόντα-μαϊμού! Χρειάστηκαν 30 νταλίκες για να… κατασχέσουν τα εμπορεύματα


Τη μεγαλύτερη επιχείρηση διακίνησης προϊόντων απομίμησης στην Ευρώπη κατάφεραν να ξεσκεπάσουν το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, που επιστράτευσαν 30(!) τριαξονικές νταλίκες προκειμένου να μεταφερθεί η τεράστια ποσότητα προϊόντων «μαϊμού» που κατασχέθηκαν σε μια αποθήκη!

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στην αποθήκη-παρασκευαστήριο στο Ηράκλειο, έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών. Στον χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 37χρονος που φέρεται ότι είναι ο «αρχηγός» της εγκληματικής ομάδας, ενώ συνελήφθησαν ακόμα έξι μέλη της.

προιοντα μαιμου

Στην αποθήκη κατασχέθηκαν περισσότερες από 1.000.000 συσκευασίες με αρώματα, ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία θα στέλνονταν σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 1.179.018 γυάλινες συσκευασίες αρωμάτων επώνυμων εταιριών, 997.103 καπάκια, 997.103 βαποριζατέρ, 799.175 κουτιά συσκευασίας, 352.365 ετικέτες επώνυμων εταιριών, 244.750 υλικά συσκευασίας, κατάλογοι, καρτελάκια εκπτώσεων, 2.000 συσκευασίες του ενός γραμμαρίου εμπορικής κάνναβης, για τις οποίες ερευνάται το νόμιμο της κατοχής, και πλήθος ιατρικών μασκών μιας χρήσης για τις οποίες δεν τηρούνταν η προβλεπόμενη διαδικασία.

προιοντα μαιμου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ