Σούρλας: Ο ψευτογιατρός έκανε «6 ένεσεις από το Βατικανό» σε 35χρονη που κατέληξε


Εμπλοκή του «ψευτογιατρού» και σε 4ο θάνατο – Έκανε σε 35χρονη νηπιαγωγό ενέσεις… από το Βατικανό –  Τι λέει ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Σούρλας για την άτυχη γυναίκα μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr.

«Βροχή» πέφτουν τις τελευταίες μέρες οι καταγγελίες για τη δράση του «μαϊμού» γιατρού.

Μία 35χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών από την Αθήνα είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα το τέταρτο θύμα της απάτης που είχε στήσει ο προφυλακισθέντας ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.

«Τον πίστεψε ότι θα την έκανε καλά, κρεμάστηκε στα λόγια του, στήριξε όλες τις ελπίδες της σε έναν άνθρωπο που τελικά την ξεγέλασε, “εμπορεύτηκε” την ελπίδα της για ζωή»

Μάλιστα, για αυτές έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η 35χρονη νηπιαγωγός έδωσε το πόσο των εξήντα χιλιάδων ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος για να την θεραπεύσει.

«Την έπεισε να σταματήσει τον 3ο κύκλο των χημειοθεραπειών με αποτέλεσμα ο καρκίνος να “ξαναφουντώσει” ενώ μπορούσε να σωθεί» είπε ο δικηγόρος.

Η άτυχη νηπιαγωγός έπασχε από καρκίνο στο στήθος και πείστηκε από τον ψευτογιατρό να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας της. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο «ο 47χρονος έκανε στην 35χρονη έξι ενέσεις, που όπως της είπε ήρθαν «κατευθείαν από το Βατικανό».

Ερωτηθείς για το τι περιείχαν οι ενέσεις ο κ. Σούρλας είπε: «Της έκανε 6 ενέσεις αρτεμισινίνης».

«Άφησε πίσω της δύο μικρά παιδάκια. Οι γονείς της τώρα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τέλους προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους και να αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε ο κ. Σούρλας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ