Αμηχανία στη «Φωλιά των Κου Κου»! Επέστρεψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (video)

Προ ολίγων ημερών, ανακοινώθηκε από την εκπομπή, στη «Φωλιά των Κου Κου», ότι ο πατέρας του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη, απεβίωσε και όπως ήταν λογικό έπρεπε να απουσιάζει από την εκπομπή.

Σήμερα επέστρεψε, σαν σωστός επαγγελματίας, παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα ήταν κάπως αμήχανη τη στιγμή που η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, τον καλωσόριζε στο πλατό της εκπομπής.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Κατερίνα Καραβάτου: «Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…»

Κατερίνα Καραβάτου: «Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά»

Για ακόμη μία μέρα απουσιάζει και ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή, ευτυχώς όμως, όπως μας ενημερώνει η συμπαρουσιάστριά και σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου, ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ο Κρατερός δεν είναι ούτε και σήμερα μαζί μας. Όμως, πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ πολύ σύντομα».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here