Μας κοροιδεύουν! Από τη Λιοσίων, ο συνωστισμός προσφύγων και μεταναστών μεταφέρθηκε στην Παρασκευοπούλου!

Κανένα μέτρο φαίνεται πως δεν έχει ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς σχετικά με τον συνωστισμό προσφύγων και μεταναστών που συνεχίζει να παρατηρείται σε σημεία του κέντρου της Αθήνας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον κίνδυνο η κατάσταση να μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες να είναι ορατός.

Στις αρχές του μήνα, το newsbreak.gr είχε δημοσιεύσει την καταγγελία αναγνώστη σύμφωνα με την οποία στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα σε κτίριο που βρίσκεται στο νούμερο 142 παρατηρείται ένας πρωτοφανής συνωστισμός δεκάδων προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι παραμένουν για πολύ ώρα στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να φορούν μάσκες ή έστω να κρατούν τις αποστάσεις ασφάλειας, αδιαφορώντας πλήρως για την δημόσια υγεία και ασφάλεια, την στιγμή που στη χώρα μας η απειλή του κορωνοϊού δεν έχει ακόμα εξαλειφθεί.

Μάλιστα, στη συνέχεια οι πρόσφυγες και οι μετανάστες διασκορπίζονται με αποτέλεσμα, σε περίπτωση που έχουν «κολλήσει» τον ιό να τον διασκορπίζουν σε άλλα άτομα με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Απλά… μεταφέρθηκε!

Λίγες μέρες μετά και σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων το χάος διευθετήθηκε! Ψέμα διότι μπορεί μπροστά από το κτήριο στην  οδό Λιοσίων 142 να μην παρατηρείται πλέον η ίδια κατάσταση, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο στο πίσω στενό, στην  οδό Παρασκευοπούλου 3. Όπως διαπίστωσε ο ίδιος αναγνώστης ο συνωστισμός των προηγούμενων ημερών έχει μεταφερθεί εκεί.

 

 

 

Πάλι σχηματίζονται τεράστιες ουρές από αλλοδαπούς οι οποίοι δεν τηρούν κανένα απολύτως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την καταγγελία, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς πως στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται το παράρτημα ενός γνωστού οργανισμού που βοηθά πρόσφυγες και μετανάστες, γι’ αυτό και παρατηρούνται οι εικόνες της μαζικής συγκέντρωσης ατόμων.

Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα που προκύπτει είναι, δεν θα έπρεπε ο εν λόγω οργανισμός ο οποίος νοιάζεται για τους πρόσφυγες και μετανάστες να φροντίσει ώστε να τηρούνται στοιχειωδώς τα μέτρα προστασίας;

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ