Μαρία Αντουλινάκη: «Ξαφνικά με έπιαναν τα κλάματα, πάθαινα κρίσεις πανικού» (video)

Η Μαρία Αντουλινάκη, ή αλλιώς «Αγορίτσα», όπως τη γνωρίζουν πολλοί, από τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, « The 2Night Show».

Η γλυκύτατη ηθοποιός, εκτός τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με τη σειρά, εξομολογήθηκε επίσης πως είχε κατάθλιψη και ο καταλύτης της ήταν η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη.

Συγκλονίζει με τα λόγια της:

«Έχω μιλήσει ανοικτά για την κατάθλιψη. Η προτροπή για να πάω σε ψυχολόγο ήταν από τη Μαρία Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος, την αγαπώ πάρα πολύ. Και ενώ με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, όλο αυτό “έσκασε” και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και ενώ έδειχνα ότι είμαι πολύ χαρούμενο πλάσμα, ξαφνικά με έπιαναν τα κλάματα, πάθαινα κρίσεις πανικού…

Και η Μαρία μου έλεγε “αγάπη μου, πήγαινε να δεις τη χαρά της ζωής. Δεν πειράζει, το πάθαμε όλοι. Πήγαινε να βρεις τη χαρά της ζωής” και πήγα. Αυτή η ιστορία κρατάει ακόμα γιατί και με την καραντίνα δεν περάσαμε καλά κι έτσι τη συνεχίζω τη θεραπεία»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here