Ατίθασο νιάτο στα 20 ο Χάρης Ρώμας με μπούκλες


Είναι ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός και πολιτικός. Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος έχει στην κατοχή του πολλά τηλεοπτικά επιτεύγματα.

Δύο από τα οποία παρακολουθούμε μέχρι και σήμερα είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις χρονιές 1998 μέχρι και το 2000, αλλά και το «Καφέ της Χαράς» τις χρονιές 2003 μέχρι και το 2006 από το οποίο έγινε και το remake το 2019 και προβάλλεται στην μικρή οθόνη μέχρι και σήμερα.

Ο Χάρης Ρώμας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και με αυτές τις δύο τηλεοπτικές σειρές τουλάχιστον, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.

 

Πέρυσι μάλιστα εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και έχει οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός προσπαθεί να είναι παντού ενεργός ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία από τα νιάτα του και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια. Όπως θα παρατηρήσετε δεν έχει αλλάξει καθόλου

«Ε,ναι!Αυτός ο εικοσάχρονος άντρας είμαι εγώ,ο Χάρης Ρώμας.
Από μπούκλα όμως!!!!#harisromas #harisromasfans#harisromas❤#tokafetisxaras #to_kafe_tis_xaras#antennatv #actorslife#youth»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ