Που βρίσκεται σήμερα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά την αθώωσή της για την βαλίτσα με την κόκα (video)

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, συνελήφθη το  Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στις αποσκευές της μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Αφού έζησε 17 ολόκληρους μήνες κλεισμένη στις φυλακές – φρούριο, χωρίς να μπορεί να δει κανέναν από την οικογένειά της, η Ειρήνη αθωώθηκε με συνήγορο υπεράσπισής της τον Σάκη Κεχαγιόγλου.

Η Ειρήνη είχε πέσει στην παγίδα ενός Ρουμάνου φίλου της, δίνοντας της μια βαλίτσα – σάκο για να βάλει τα πράγματά της και χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι, είχε φορτώσει στον δεύτερο πάτο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Η Ειρήνη ταξίδεψε στο Χονγκ Κονγκ όπου της είχαν υποσχεθεί εργασία στο μόντελινγκ και συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

Όταν όλα τελείωσαν και η ίδια επέστρεψε στην Ελλάδα, η νεαρή και όμορφη κοπέλα ξεκίνησε μια νέα αρχή στη ζωή της και άρχισε να ονειρεύεται ξανά. 

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε για τη νέα της ζωή στον τόπο καταγωγής της: «Η Ειρήνη αθωώθηκε αμετάκλητα, γύρισε στην Μυτιλήνη, είναι μαζί με τους γονείς της με τον μικρό της αδερφό τον Ταξιάρχη. Χρωστάω μία επίσκεψη στον πατέρα της, τη μητέρα της και την Ειρήνη ίσως μες στον Ιούλιο. Είναι καλά, δούλεψε για κάποιο διάστημα σε ένα καφέ, τώρα κοιτάει και τα επόμενα της βήματα. Είναι πολύ καλά».

Στην ερώτηση για το εάν η Ειρήνη συνεχίζει τις σπουδές της, ο κ. Κεχαγιόγλου απάντησε «Θέλει να δουλέψει δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη, εάν καταδικαζόταν, θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε».

Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στον Αντώνη Σρόιτερ μετά την αθώωσή της.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ