Θανάσης Βισκαδουράκης: «Έπλενα πτώματα για 300 ευρώ» (video)


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες που πέρασαν ποτέ από την τηλεόραση!

Αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της της δημοσιότητας, υπήρξε πάντα διακριτικός, ευγενικός και χαμηλών τόνων. Ένας εξαιρετικός ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού θεάτρου κι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την οικογένειά του, εκμυστηρεύτηκε πόσο αφοσιωμένος είναι στον ρόλο του πατέρα και ότι κάνει δουλειές του σπιτιού, φροντίζοντας τη σύζυγό και την πεθερά του. Στα 52 του χρόνια, παραμένει γοητευτικός σα να μην τον άγγιξε ποτέ ο χρόνος.

Μιλώντας για τα πρώτα του βήματα και τον μόχθο του να βγάλει χρήματα σε νεαρή ηλικία, εκμυστηρεύτηκε ότι μια από τις πιο περίεργες δουλειές που έχει κάνει, είναι να πλένει πτώματα για να βγάλει το χαρτζιλίκι του, κάτι όμως που δεν άντεξε να συνεχίσει: «Η πιο περίεργη δουλειά που έφτασα κι έφυγα ήταν να πλένω πτώματα. Μου είπε ένας φίλος μου τότε, σαν να λέμε τώρα θα πάρεις 300 ευρώ το κάθε πτώμα. Επειδή ήμουν πολύ φτωχό παιδί ξεκίνησα να πάω. Μόλις έφτασα εκεί μου κόπηκαν τα στομάχια όλα, έπαθα… δεν άντεξε το στομάχι μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έκανα μεταβολή και έφυγα», αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ