Υπόθεση Μαντλίν: Ανατροπή – Καμία κατηγορία στον Γερμανό παιδόφιλο!


Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ αναμένεται να αφεθεί ακόμη και ελεύθερος μέσα στις επόμενες ημέρες!

Μπορεί οι Αρχές να είναι 100% πεπεισμένες πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι ο άνθρωπος που έχει δολοφονήσει την Μαντλίν ΜακΚάν, ωστόσο δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες!

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, από την στιγμή που δεν είναι «δεμένος» με οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση του παιδιού τον Μάιο του 2007, θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο Μπρίκνερ αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση για διακίνηση ναρκωτικών και ήδη ο δικηγόρος του έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί.

Το δικαστήριο της Καρλσρούης μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει και οι πιθανότητες να κάνει αποδεκτό το αίτημα του Μπρίκνερ είναι συντριπτικά υπέρ του.

Ο εισαγγελές που χειρίζεται την υπόθεση της Μαντλίν, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε στην Braunschweig Zeitung: «Πρέπει να είμαστε αρκετά ρεαλιστές. Οι έρευνές μας μπορεί να μην μας οδηγήσουν ποτέ στο να απαγγείλουμε κατηγορίες για την δολοφονία της Μαντλίν. Αν δεν βρούμε κάποια απόδειξη, δεν θα προχωρήσουμε».

Η μυστηριώδης γυναίκα που «ξέρει τα πάντα»

Στην αναζήτηση μιας γυναίκας που πιθανότατα θα οδηγήσει τις Αρχές στο «ξεκλείδωμα» του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, βρίσκονται οι γερμανικές Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, οι ντετέκτιβ της γερμανικής αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν την γυναίκα που προμήθευε τον Γερμανό παιδόφιλο και νούμερο ένα ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν, Κρίστιαν Μπρίκνερ, με ναρκωτικά.

Η μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα «Julia» είναι προμήθευε ναρκωτικά τον Μπρίκνερ από το διάστημα 2007-2008, στην Πορτογαλία είναι «εκείνη που γνωρίζει την αλήθεια για την Μαντλίν», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η εισαγγελέας, Stephanie Gropp, δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Julia ποτέ δεν ανιχνεύτηκε επειδή ο ύποπτος αρνείται να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είνια πάρα πολύ πιθανό να της αποκάλυψε τι συνέβη. Μια πρώτη έρευνα δεν έφερε αποτελέσματα και εκείνος αρνείται να μιλήσει».

«Ήξερα πως ο Μπρίκνερ είχε πάρει το παιδί, ίσως το πούλησε»

Μπορεί ο Κρίστιαν Μπρίκνερ να αρνείται μέσω του δικηγόρου του την εμπλοκή του στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, ωστόσο το περιβάλλον του Γερμανού παιδόφιλου εμφανίζεται βέβαιο για την ανάμειξή του.

Ο συγκάτοικος του Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε, ο Αυστριακός Michael Tatschl, ανακρίθηκε και εκείνος από τις γερμανικές Αρχές, τονίζοντας πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ποιος είχε απαγάγει την Μαντλίν.

«Ήταν ανωμαλος και ικανός να αρπάξει ένα παιδάκι για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του ή να βγάλει χρήματα», φέρεται να είπε ο Αυστριακός στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Daily Star.

Οι αποκαλύψεις του Αυστριακού όμως δεν έμειναν εκεί καθώς ο Μπρίκνερ συχνά ανέφερε στον Tatschl πως πουλούσε παιδιά στο Μαρόκο σαν… ερωτικούς σκλάβους!

Ο Tatschl, είπε επίσης στους αστυνομικούς πως στο κατάλυμα το οποίο μοιραζόταν με τον Μπρίκνερ στην Praia da Luz, υπήρχε και ένα μυστικό δωμάτιο, στο οποίο κρατούσαν τα κλοπιμαία τους.

«Ζούσα μαζί του εκείνη την περίοδο. Ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Το ξέρω πως εκείνος το έκανε. Είχε ψύχωση με το dark web. Έλεγε πως πουλούσε παιδιά στο Μαρόκο. Πιστεύω πως πιθανότατα πούλησε την Μαντλίν σε κάποιον», πρόσθεσε ο Αυστριακός.

O Κρίστιαν Μπρίκνερ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ