Πρέβεζα: Στη φυλακή ο Πακιστανός που βίασε την 83χρονη


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 40χρονος Πακιστανός, ο όποιος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονης γυναίκας από την Πρέβεζα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του κατηγορουμένου, την οποία όρισε το Δικαστήριο, Αρετή Γούση, ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή πως κάποιος άλλος ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα. Ο 40χρονος αναμενόταν να οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών μετά το μεσημέρι.

Τι υποστηρίζει ο 40χρονος

Αρνείται τις κατηγορίες ο κατηγορούμενος, καθώς σύμφωνα με το epirus-tv-news, όπως είπε η δικηγόρος που ορίστηκε να τον εκπροσωπήσει, ο 40χρονος υποστηρίζει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εκείνη που τον κάλεσε στο σπίτι της.

Ο αλλοδαπός, επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς περί μέθης και αδυναμίας του να θυμηθεί το τι ακριβώς συνέβη. «Λέει ότι συναινετικά ήρθαν σε ερωτική επαφή. Αρνείται τον ξυλοδαρμό», ανέφερε η δικηγόρος στους δημοσιογράφους, διευκρινίζοντας: «Βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της. Τον κάλεσε στο σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε μέχρι τις 3 η ώρα στο σπίτι της, η ίδια δεν κάλεσε σε βοήθεια και έφυγε».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της, φέροντας χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε γυμνή, πάνω στο κρεβάτι μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχτεί, η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη.

Με πληροφορίες από mypreveza.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ