Απίστευτο: Πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν φωτιά και… τους λήστεψαν


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Πυρίου με πρωταγωνιστές πυροσβέστες που κλήθηκαν να κατασβέσουν μια φωτιά

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί πλησίον του καταυλισμού Ρομά του Πυρίου και πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών κλήθηκε για την κατάσβεσή της.

Ωστόσο, οι δύο πυροσβέστες, που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, δεν είχαν υπολογίσει ότι θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι και με κάποιους… παραβατικούς κατοίκους. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς, σύμφωνα με το lamiareport.gr, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα Ρομά που είχαν πρόθεση να τους ληστέψουν.

Πράγματι από τον έναν τον πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να του αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα και από τον έτερο να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε επάνω του, ενώ επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα! Το πρωτοφανές πλιάτσικο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ