Δολοφονία Γιάννη Μακρή – Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα: «Είναι αμετανόητοι»


Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του Γιάννη Μακρή, του επιχειρηματία που πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η δίκη με δύο Βούλγαρους να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, μιλώντας στο Mega, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία τους, για να αισθανθεί όπως μας λέει η ίδια και τα παιδιά της, λίγο καλύτερα.

«Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς. Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους. Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» τόνισε η Βικτώρια Καρύδα.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Το χρονικό της δολοφονίας

Εκείνη τη μέρα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018, η Βικτώρια Καρύδα είχε προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Το ίδιο και ο Γιάννης Μακρής που δεν ήθελε να βγει από το σπίτι. Έπρεπε όμως να παραστεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης και κάπως έτσι βρέθηκε στο στόχαστρο του πληρωμένου δολοφόνου.

Πέντε μήνες μετά η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δύο Βούλγαρων. Ο φερόμενος ως εκτελεστής όμως, όχι μόνο δεν αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα, αλλά επιμένει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στα βίντεο της εκτέλεσης.

«Θα πρέπει να επαναλάβω ότι είμαι αθώος. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» δηλώνει ο Βούλγαρος φερόμενος ως δράστης.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα επικαλείται αυτό το βίντεο ντοκουμέντο. Υποστηρίζει ότι ο σωματότυπός του δεν ταιριάζει με εκείνον του εκτελεστή. Κάτι όμως που για την αστυνομία δεν έχει βάση.

Οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση παραμένουν πεπεισμένοι πως ο 32χρονος που κρατείται στις φυλακές, ήταν εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη. Ο εκτελεστής με το τζόκεϊ που έφτασε στο Πανόραμα της Βούλας, με μοναδικό στόχο να σκοτώσει τον Γιάννη Μακρή… «Η κατηγορία είναι τρελή. Δεν έχω σχέση με το έγκλημα, δεν έκανα τίποτα λάθος. Δεν ήξερα τον Μακρή και φυσικά δεν είχα κίνητρο για να τον σκοτώσω»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ