Διάσημες μαμάδες της showbiz μας συστήνουν τις πανέμορφες κόρες… φωτοκόπιες τους!


Σε μια χολιγουντιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσαν κάλλιστα εκείνες να είναι οι πρωταγωνίστριες και οι κόρες τους οι νεαρής ηλικίας… κλώνοι τους!

Στην πραγματικότητα, όμως, είναι διάσημες μητέρες, οι οποίες έχουν περάσει στις κόρες τους τα κύρια χαρακτηριστικά τους, ώστε να μοιάζουν εντυπωσιακά μαζί τους, όταν είχαν την ίδια ηλικία.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί σχολίασαν ότι η 18χρονη Κάια Γκέρμπερ «είναι ίδια» η μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ, όταν έκανε καριέρα μοντέλου στα 18 της. Ειδικοί που μελέτησαν τα χαρακτηριστικά μάνας και κόρης για λογαριασμό της «Sun» διαπίστωσαν ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος, το ίδιο σχήμα σώματος και επιπλέον η Κάια έχει τις αναλογίες που είχε η μητέρα της στα 18 της.

Σαν δίδυμες η Κάια Γκέρμπερ με τη μητέρα της Σίντι Κρόφορντ
η Κάια Γκέρμπερ με τη μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η 16χρονη κόρη της Απλ μοιράζονται το ίδιο καταγάλανο χρώμα των ματιών τους, χαρακτηριστικό που είναι σπάνιο, καθώς θα πρέπει να επιτευχθεί ακριβώς ο ίδιος συνδυασμός περισσότερων από έξι γονιδίων!

η Γκουίνεθ Πάλτροου με την 16χρονη Απλ

Εξαιρετικά σπάνιο είναι να περάσει η μητέρα στην κόρη το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Τζούλιαν Μουρ και της 18χρονης Λιβ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο δεν αρκούν τα γονίδια της μητέρας, αλλά θα πρέπει και ο πατέρας να της περάσει το γονίδιο για τα κόκκινα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας της Λιβ, ο σκηνοθέτης Μπαρτ Φρέντλιχ, που είναι καστανός, εκτός από το γονίδιο για τα καφέ χρώματος μαλλιά έχει και ένα γονίδιο με κόκκινα μαλλιά.

Η Τζούλιαν Μουρ με τη Λιβ
ο Μπαρτ Φρέντλιχ, η Τζούλιαν Μουρ και η 18χρονη κόρη τους Λιβ

Η 21χρονη Λούρδη, από την άλλη, έχει το ίδιο σχήμα φρυδιών γύρω από τα μάτια που είχε η μητέρα της, Μαντόνα, στα νιάτα της, ενώ η Ρις Γουίδερσπουν πέρασε στην 20χρονη κόρη της Άβα το… μυτερό πιγούνι!

Μαντόνα και Λούρδη
η μαμά Μαντόνα και η 21χρονη κόρη Λούρδη
Η Ρις Γουίδερσπουν με την Αβα
η Ρις Γουίδερσπουν με την κόρη της Άβα

Τέλος, η 17χρονη Λίλα έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της Κέιτ Μος το σχήμα των χειλιών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό συμβαίνει διότι και στις δυο γυναίκες η απόσταση της μύτης από το άνω χείλος είναι ακριβώς η ίδια.

κειτ μος λιλα κορη
η Κέιτ Μος με τη 17χρονη κόρη της Λίλα

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ