Η Λίβερπουλ προειδοποιεί για τον κορονοϊό – Τι λέει για τους πανηγυρισμούς

Κορονοϊός: Οσο δύσκολο κι αν είναι, η Λίβερπουλ ζητάει από τον κόσμο να γιορτάσουν με ασφάλεια την νίκη του τίτλου της Premier League. Με κοινή δήλωση, η Λίβερπουλ, η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ και το Spirit of Shankly, ανέφεραν πως χιλιάδες άνθρωποι πανηγύρισαν στο Pier Head, αγνοώντας τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν λόγω πανδημίας.

Γι’ αυτό το λόγο, προέτρεψαν όλους τους φιλάθλους των «Reds» να γιορτάσουν με ασφάλεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέχρι να μπορούν όλοι μαζί να… ξεχυθούν στους δρόμους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, ο σύλλογος Λίβερπουλ, η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ, το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ και το Spirit of Shankly συνεργάστηκαν για να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους ότι η περιοχή εξακολουθεί να επηρεάζεται δυσανάλογα από την πανδημία COVID-19 και ζητά από τους ανθρώπους να γιορτάσουν με ασφάλεια την νίκη του τίτλου της Premier League . Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Pier Head την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ορισμένοι επέλεξαν να αγνοήσουν την οδηγία για κοινωνική αποστασιοποίηση και να διακινδυνεύσουν την δημόσια ασφάλεια. Η πόλη μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίση δημόσιας υγείας και αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη. Ο πιθανός κίνδυνος μιας δεύτερης αιχμής του COVID-19 εξακολουθεί να υπάρχει και πρέπει να συνεργαστούμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα αναιρέσουμε όλα όσα έχουν επιτευχθεί στην περιοχή κατά την διάρκεια του lockdown. Όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε, όλοι θα συνεργαστούμε για να οργανώσουμε μια παρέλαση νίκης όταν όλοι μπορούν να έρθουν μαζί για να γιορτάσουν. Μέχρι εκείνη την στιγμή, η ασφάλεια της πόλης μας και των ανθρώπων μας εξακολουθεί να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ