Υπόθεση Ευαγγελίας Λυτινάκη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στα αδέρφια της!

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, άσκησε ο εισαγγελέας Χανίων στα αδέρφια της Ευαγγελίας Λυτινάκη, που εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο του 2018 στην Κρήτη και πλέον θεωρείται νεκρή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά την άσκηση διώξεων τα δύο αδέλφια αφέθηκαν ελεύθερα, η γυναίκα λόγω ηλικίας και ο αδελφός της αφού κατέβαλε ένα αρκετά υψηλό ποσό ως εγγύηση.

Σε κάθε περίπτωση, τα δύο αδέρφια αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση και δηλώνουν πλήρη άγνοια για την τύχη της αδελφής τους. Η πολύκροτη υπόθεση είχε γίνει γνωστή όταν τα αδέλφια της 76χρονης είχαν απευθυνθεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ζητώντας από την Αγγελική Νικολούλη να βρει τα ίχνη της.

Μάλιστα, ο αδελφός της είχε ανακοινώσει ότι θα έδινε αμοιβή ύψους 15.000 ευρώ σε όποιον έδινε πληροφορίες για την τύχη της. Η Ευαγγελία Λυτινάκη είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να κατεβαίνει από το λεωφορείο κρατώντας ψώνια και να κατευθύνεται προς το σπίτι του αδελφού της στην Αγία Μαρίνα. Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν ξαναβρέθηκαν ίχνη της σε καμία άλλη κάμερα.

H αδερφή της Ευαγγελίας Λυτινάκη είχε κάνει λόγο για το παραθαλάσσιο οικόπεδό τους στην Αγία Μαρίνα Χανίων, που όπως φαίνεται στάθηκε η αφορμή για την εξαφάνιση και όπως υποστήριξε και δολοφονία της.

«Η Ευαγγελία πίστευε ότι η αξία του ήταν πολύ μεγάλη και αρνιόταν να υπογράψει για την πώλησή του. Την έχουν σκοτώσει. Λες να ‘ναι η σειρά μου μετά;», είχε δηλώσει η κ. Λυτινάκη στο «Φως στο Τούνελ».

«Πιστεύω ακράδαντα πως την “έφαγαν”. Βάζω το κεφάλι μου στη λαιμητόμο. Την έφαγε κανένας γλάρος; Έλα ρε Αγγελική σε παρακαλώ τώρα… Η αστυνομία δεν έκανε την έρευνα σε βάθος. Όλα αυτά για το παραθαλάσσιο οικόπεδο το οποίο πουλιέται τελευταία. Ενδιαφερθήκανε και κάτι Ρώσοι. Το ‘χω στην αγορά για περίπου 400.000 ευρώ» είπε ο αδερφός της 76χρονης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here