Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειονότητά του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις, αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις, ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις, που δεν θα σας προδώσουν γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής, με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων, που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και θα αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα. Ολο αυτό θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ώριμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία. Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά. Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους. Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές είτε με οικονομικές σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούργια ανοίγματα.

ΛΕΩΝ: Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας πάει μπροστά, επιλέγοντας έναν νέο σύντροφο. Δεν χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες για να γλυκάνετε το χάπι, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και πρέπει να το καταλάβετε. Σιγουρευτείτε όμως, για το τι είναι καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων. Ισως δεν θέλετε πια να υποχωρείτε, αλλά δεν χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προφανώς θα έχετε κουραστεί από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και από το να σας πιάσουν τάσεις φυγής και να τις πραγματοποιήσετε, θα διαλέξετε να κλείσετε την πόρτα σας. Οπως και να έχει, ο πρώτος λόγος θα είναι δικός σας. Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση. Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σας σχέσεις και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές σας συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ: Επειτα από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής. Η μέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας. Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δεν γίνονται όλα όπως θα θέλατε. Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης σας ζωτικότητας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερευνήστε ό,τι σας αφορά άμεσα και πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες. Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, όσο και αν σας ενοχλεί. Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξη στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας. Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για τον τρόπο που θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας και που τώρα θα πρέπει να τις εφαρμόσετε, αν θέλετε να είστε δημιουργικοί. Μην αποθαρρύνεστε για ό,τι δεν γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν τον σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες. Ενισχύεται η αισθηματική και προσωπική σας ζωή και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί. Εχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές, αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή και θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ