Βιτριόλι: «Η Ιωάννα είχε βρεθεί με την 35χρονη 4 με 5 φορές»

Τη σιωπή της έλυσε η Χριστιάνα Πίτη, φίλη της Ιωάννας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.  Όπως ανέφερε στον Alpha, το θύμα είχε συναντήσει την κατηγορούμενη τέσσερις ή πέντε φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την ταυτότητα της.

Όπως αποκαλύπτει η επιστήθια φίλη της Ιωάννας, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, η 34χρονη ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την σύλληψη της 35χρονης.

«Δεν μου είχε πει τίποτα, δεν πήγαινε με τίποτα ο νους της στη συγκεκριμένη», είπε η κυρία Πίτη, προσθέτοντας «δεν είχα ακούσει τίποτα για εκείνη, την ρώτησα αν την γνώριζε και το μόνο που μου είπε είναι ότι είχαν συναντηθεί 4 με 5 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τίποτα παραπάνω».

Η φίλη της Ιωάννας, είπε, επίσης ότι η 34χρονη από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μετά την επίθεση, γνωρίζει δηλαδή πόσο σοβαρά είναι. «Έχει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της, είναι εύθραυστη. Ωστόσο έχει υποστήριξη από την οικογένειά της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ δυνατή, γι’ αυτό άλλωστε κατάφερε να επιβιώσει και της επίθεσης. Μέσα στον πανικό της, έτρεξε στο φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες, είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι», πρόσθεσε επίσης.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ