«Βαρύγδουπες» δηλώσεις Ταχιάου για επέκταση της γραμμής του μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σε «βροντερές» δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος, ο οποίος δεσμεύεται να εξασφαλίσει επιχορηγίες για το μετρό, προκειμένου να επεκταθεί η γραμμή της Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο και προς τα βορειοδυτικά της πόλης, τη στιγμή που οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας κοιτάνε με..τα «κυάλια» τον σταθμό του μετρό στην οδό Βενιζέλου.

«Στόχος της Αττικό Μετρό είναι να δεσμεύσει πόρους από το επόμενο ΕΣΠΑ 2021-2027 για την κατασκευή της επέκτασης του έργου μετρό Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο, αλλά και προς τη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη » είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης του Prodexpo North.

Μάλιστα, ο κ. Ταχιάος δεν παρέλειψε να πει ότι η διοίκηση της εταιρείας έχει αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για το έργο της επέκτασης από το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο.

Ερωτηθείς για την επέκταση προς το αεροδρόμιο, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό τόνισε ότι η κατασκευή αυτής της γραμμής θα δώσει, εκτός των άλλων, και την ευκαιρία να επισκεφθούν την πόλη της Θεσσαλονίκης χιλιάδες επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο και κατευθύνονται σε άλλους προορισμούς, όπως η Χαλκιδική.

Ωστόσο, οι δηλώσεις αυτές εγείρουν πολλά ερωτήματα και προβληματισμούς. Κύριε Ταχιάο, ειλικρινά, τα πιστεύετε και εσείς ο ίδιος αυτά που λέτε;

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ