Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό χώρο σας να υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να φτάσετε τους στόχους σας, αφού ευκαιρίες θα υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε το μέτρο και μην κάνετε επιπολαιότητες ή σπατάλες, μια και απαιτείται να δείξετε προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση και στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να καλύψετε προσεκτικά τα νώτα σας, καθώς θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, μια και τα προβλήματά σας είναι καθαρά πρακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά στοιχεία αυτών των ημερών είναι να δείξετε αγωνιστικότητα για να εδραιωθείτε, να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αυτό το διάστημα ούτε στον συναισθηματικό τομέα ούτε και στον οικονομικό, ακόμα και αν η ασάφεια της γενικής κατάστασης θα σας εκνευρίζει κάποιες φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τις επαγγελματικές συναλλαγές σας και συνεργασίες χωρίς να αποθαρρύνεστε αν εμφανιστούν αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ασάφειες στις συνεργασίες σας και οι αιχμές στις σχέσεις σας θα ρίξουν κάπως την ψυχολογία σας, αλλά αξίζει να αξιοποιήσετε τις καλές στιγμές, που θα είναι πολλές, για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιθανότητες για τις επαγγελματικές προοπτικές σας θα είναι αρκετά καλές και οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα αφορούν όλους και όχι μόνο εσάς, γιατί δεν είστε η εξαίρεση του κανόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την καλή τύχη σας, έχοντας μέτρο, ώστε να μη χάσετε τις βασικές αρχές σας, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες ή τις συναλλαγές σας και τις υπερβολές στα συναισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να έρθουν με τα νερά σας, μια και αυτό το διάστημα είναι περισσότερο ευνοϊκό και θα υπάρχει ρευστότητα στα οικονομικά σας αλλά και στον συναισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό και το ένστικτο αυτοσυντήρησης που έχετε θα δουλέψουν ικανοποιητικά, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας θα σας θορυβήσουν, αλλά μην αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί εν τέλει θα εξυπηρετήσουν το μελλοντικό συμφέρον σας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here