Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό»

Ο γιος των αείμνηστων, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης Παπαμιχαήλ, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Gala..

Μία αποκαλυπτική, θα λέγαμε συνέντευξη, στην οποία ζήτησε «δημόσια συγνώμη» από τις δύο γυναίκες που έφτασε και με τις δύο πολύ κοντά στο γάμο, αλλά λόγω δικής του ευθύνης δεν πραγματοποιήθηκε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά δεν απορρίπτει την ιδέα του γάμου.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δύο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δύο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που οι σχέσεις αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα 35 -40 και άλλο στα 50, όπου ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα. Όταν είμαστε 20 βλέπουμε τα 50 σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο θα είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου»

Επίσης μίλησε για την αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης, καθώς έχασε 60 κιλά. Αποκαλύπτει τον τρόπο και δίνει ένα μάθημα για καλή ζωή.

«Ξέρω ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν το θέμα της υπερβολής των κιλών τους. Ήταν απόφαση ζωής να κόψω το στομάχι μου κατά 80%. Μετά από αυτό διαπιστώνω ότι καθόλου δεν μου λείπει το φαγητό. Κάπνισα από τα 34, το έκοψα πριν από 7 χρόνια και σήμερα κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Η άθληση συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητά μου. Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τις επιλογές μου»

Επιπροσθέτως δήλωσε ότι σκοπεύει να τιμήσει την εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκης, με τη δημιουργία ενός μουσείου προς τιμή της για κάτι το οποίο όλοι ανυπομονούμε.

«Η ιδιωτική πρωτοβουλία αναμένεται, το προχωράμε όμως και μόνοι μας για να μην χάνουμε χρόνο. Θα ήθελα να δω τα προσωπικά αντικείμενα της μητέρας μου, τα φορέματα από ταινίες που αγαπήθηκαν και τα θεατρικά της κοστούμια σε έναν εκθεσιακό χώρο και όχι σε κούτες. Του χρόνου θα έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που «έφυγε» και οργανώνουμε εκδηλώσεις και έκθεση στη μνήμη της».

 

 

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here