Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας άρχισε τις αποδράσεις του στα ελληνικά νησιά


Ούτε στιγμή δεν μπορούν να κάτσουν στην Αθήνα, μετά την άρση των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας! Έτσι αποφάσισαν να περάσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στην πανέμορφη Ύδρα!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που ήταν κλεισμένο σπίτι του για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω του ιού, άρχισε τις αποδράσεις του στα ελληνικά νησιά! Έτσι ο δημοφιλής τραγουδοποιός και η ηθοποιός σύντροφός του πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς στην Ύδρα, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

View this post on Instagram

#hydra #summeringreece

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Οι δυο τους, αφού δεν σταμάτησαν λεπτό να βολτάρουν δίπλα στο κύμα και να γευματίζουν στα παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού, «τροφοδότησαν» τους λογαριασμούς τους στα social media, έτσι για να μην αφήνουν με παράπονο τους φαν τους.

Προσοχή όμως, παιδιά, να μην το παρακάνετε, εκτός κι αν… ζηλέψατε τους Τανιμανίδη – Μπόμπα, που έχουν αναγάγει σε επιστήμη το να εκθέτουν στιγμές από τη ζωή τους στο Instagram.

Πάντως, Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου δείχνουν να έχουν μια προτίμηση στα νησιά του Αργοσαρωνικού, μια και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαν πάει στις Σπέτσες, όπου είχαν φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλης τους, μαζί με τους ηθοποιούς Δημήτρη Μοθωναίο και Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ