Σημάδευαν τενεκεδάκια και εκπυρσοκρότησε το αεροβόλο που σκότωσε τον 15χρονο

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί για το πανελλήνιο ότι ένα 15χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια των αδερφών του, παίζοντας με αεροβόλο όπλο. 

Σε κλίμα βαρύ πένθους, το χωριό Θεόπετρα Καλαμπάκας όπου έγινε το περιστατικό και ζούσε η οικογένεια, δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που εκτυλίχθηκε στο σπίτι του κληρικού της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, του πατρός Αχιλλίου Καραμίντζιου.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος Καραμίντζιος, έπαιζε με τον 17χρονο αδερφό του στην αυλή, ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο 3χρονος αδερφός του, χωρίς την παρουσία του πατέρα τους , ο οποίος έλειπε από το σπίτι γιατί τελούσε τον εσπερινό.

Τα δύο αγόρια είχαν τοποθετήσει ένα τενεκεδάκι ως στόχο για να σημαδεύουν και να να ρίχνουν με αεροβόλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα το βλήμα να διαπεράσει το μάτι του 15χρονου, να σφηνωθεί στον εγκέφαλό του και να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε ερώτηση των δημοσιογράφων, αν ένα τρίχρονο παιδί θα μπορούσε να πατήσει τη σκανδάλη του όπλου, ο ίδιος απάντησε πώς εάν ήταν οπλισμένο, αρκούσε το μικρό παιδί να ακουμπήσει ελαφρά τη τη σκανδάλη.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here